Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Vata névről?

Mi a véleményetek a Vata névről?

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 07:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

nyilván az előző kommentem nem vonatkozott, azokra, akik normális választ adtak!:) ilyen volt: 07:36, a 2. 07:37-es és 13:23

Köszönöm szépen nektek!! :)

További szépeket!

Sziasztok!:)

2010. nov. 17. 16:10
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Hogy Te milyen lekezelő vagy...nem mindenki végzett egyetemet,de ettől még nem kevesebb mint Te.És hogy nem tudták hova rakni ezt a nevet.....nekem sem az jutott eszembe,hogy a magyar történelembe ki,mikor,hogy,hogyan....Ne tegyél fel kérdést ha megsértődsz a válaszokon,amik lehet hogy néha furcsák,de őszinték.
2010. nov. 17. 19:13
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

kérdező:

:DDDD

fogadok, hogy te meg azt sem tudod mi az a szimbiózis! :DDDDDDDDD

SEGÍTEK: NEM EGY NÉV!

jaj hogy te milyen buta vagy:D de legalább ki tudtalak röhögni:D

2010. nov. 17. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha annyira tökéletesnek tartod magad TE NAGYOKOS, akkor azt is tudhatnád, hogy egy szövegben úgy esztétikus, hogy az ember nem ismétli a szavakat, pláne nem a mondatokat! Kicsit nézzél már TE is annak utána, hogy általános iskolában, fogalmazás órán miről maradtál le!
2010. nov. 17. 21:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Érdekes milyen csönd lett.........
2010. nov. 18. 22:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Majd jusson eszedbe ez, amikor az oviban (akik még ugye nem tanultak törit) addig cikizik a gyereked, amíg sírva rohan haza. Nem hiszem, hogy azzal fel tudod majd vidítani, hogy egy olyan történelmi személy nevét kapta, aki megvakította Orseolo Pétert :)
2010. nov. 19. 07:17
 17/18 anonim ***** válasza:
BIGLÁJK :)))))))
2010. nov. 19. 13:15
 18/18 bravorules válasza:
Nekem a vezetek nevem Vàta. Erdelyi vagyok es allitolag az en csaladom tenyleg leszarmazotja Vata vezernek. Egyetertek azzal, hogy nem a legmegfelelobb szemelynev. Engem is nagyon sokat szivattak ezzel. Elneveztek Vattanak, aztan Vattacukorka stb. Hiaba kezdtem mondani magyarsag tortenelem oran, hogy ne, ez az en osom, ugyanugy folytattak. Manapsag nem erdekli az embereket, az ilyesmi.
2013. márc. 30. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!