Hogy lehet feldolgozni, hogy nem tudom szoptatni a babámat, hogy nem tudom megadni neki azt ami a legjobb? Ti mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon nehezen megy,pedig az elejétöl nem volt elég tejem, ami mára már teljesen meg is szünt. Hiányzik a szoptatás, az érzés amit csak akkor érezhet az ember...2010. nov. 16. 22:33
11/14 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam is 4575 gr-al született, úgyhogy ö is egy kis óriásbébi, de nagyon imádom.
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást nagyon aranyosak vagytok!! Mindig kicsit könnyebb és könnyebb a gondolat és remélem, hogy hamarosan teljesen megnyugszom. Kár hogy mindenhol a szoptatás milyen fontos szöveg olvasható, és ha nem tudsz szoptatni azt hiszik hogy nem is akarsz. Nem gondolnak bele a másik oldal fájdalmába és, hogy mekkora lelkiismeretfurdalást okoz ez anélkül is, hogy "megbélyegeznének".....
2010. nov. 17. 07:52
12/14 anonim 

válasza:

Én 3,5 hétig tudtam szoptatni, akkor jött valami vírus, kisfiamnak és nekem is hasmenésünk volt 1 hétig, gyakorlatilag egyik napról a másikra ment el a tejem. Szopott szegényem, csak utána ordított, hát persze, hogy éhes volt. Akkor nyugodtam meg, maikor a gyerekorvos azt mondta, hogy ne aggódjak ezek a mai tápszerek már nem olyanok, mint a lisztleves, adjam nyugodtan. Anyósom és édesanyám akadtak ki kicsit, de nem érdekel. A gyerekem egészséges, szépen fejlődik, nyugodt, jó alvó baba. És nekem ez számít.
13/14 anonim 

válasza:

Nemsokára szülök, és ha nem tudom majd szoptatni, akkor sem fog ez rosszul érinteni. Jó tápszerek vannak, nem lesz semmi baja akkor sem. Persze úgy indulunk, hogy szoptatás, de ha a sors másképp hozza, ám legyen. Kár ezen túl stresszelni magát az embernek.
14/14 anonim 

válasza:

Etesd meg tápszerrel, aztán csak úgy bújjatok össze az ágyban vagy fotelban (vagy bárhol), simogasd, puzilgasd, tudni fogja, hogy te a legjobbat akarod neki és ez nem a tápszeren múlik. Nekem 6 napig tartott, amíg beindult a tej a szülés után, már annyira szarul éreztem magam, tényleg van egy-két szoptatásról szóló oldal, brosúra, ami inkább csak paráztatásra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!