Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ennek a sátornak...

Szerintetek ennek a sátornak van külön bejárata, v csak az alagúton keresztül lehet bemenni?

Figyelt kérdés

Miért ajánlják ezeket a sátrakat 3 éves kortól?1 évesnek nem jó még?

[link]

2010. nov. 16. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Az oldalon talált leírás szerint 18 hónapos kortól ajánlják!

A vevői értékelések között talált írás szerint a sátor, és az alagút elválasztható, külön-külön is használható.

Nem olvastad el amit linkeltél?

2010. nov. 16. 22:16
 2/7 A kérdező kommentje:
De igen,képzeld,elolvastam.Csakhogy én nem külön-külön szeretném h használják a sátrat ill. az alagutat,(főleg mivel úgy nem sok értelme van),hanem egyben,a legtöbb sátornak van külön még egy bejárata,és én ilyet szeretnék,de nem találtam leírást,h nem e hátul van még egy bejárata.Más sátraknál és boltokban szinte az összeset 3 éves kortól ajánlják,ezt speciel 18 hótól,de ez még mindig nem egyenlő a 12 hóval.Konkrétan tapasztalatokra lettem volna kíváncsi,h ilyesmi korú gyerekek örömüket lelik e benne.
2010. nov. 16. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk hasonló van, de nem pont ilyen. Az alagutat bele kell dugni a sátorba és belekötni. Ha kiveszed csak ott van bejárata, másik nincsen /erre a leírásban is utalnak/.

A sátor bejárata egy "ajtóval" lefedhető, ha külön használod, de fel is tekerhető.

Mi fiunk 1.5 éves volt, amikor kapta. Ő nagyon szerette külön az alagutat. Foglalkozásokon is használják, azt nem tudom pontosan mit fejleszt, de azt igen, hogy hasznos holmi/be mer menni zárt helyre/.

Én megvenném, de lehet nehéz lesz becsalni:-) Pakoljátok tele játékkal. Én pl beférek az alagútba, így sokszor beköltözünk játszani.

2010. nov. 16. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt a sátrat nem ismerem, de hasonló van nekünk is.

A Lányom 11 hónaposan kapta karácsonyra. Imádja, bár már 3 éves lesz. Öcsike most volt 1 éves, amióta mászni tud, szintén szereti.

Még annyit: Azt, hogy együtt, vagy külön szeretné használni, bízd rá! (nálunk sokszor csak az alagút van elővéve)

2010. nov. 17. 01:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyet vettünk neki most a hétvégén!csak az a bejárata van,amibe az alagutat beledugod!Egyébként nekem 1 éves a lányom,igaz mi csak az alagút miatt vettük és inkább azt használjuk egyenlőre,de szereti!
2010. nov. 17. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Az oldalról, amit linkeltél:

Értékelte: H. Jordáki Zsuzsa - 2010-09-15 09:57:41- H. Jordáki Zsuzsa értékelései

Tartós, színes, jó minőségű termék.

Azóta van egy 10 hónapos babánk is, és a 3 évessel együtt még mindig nyúzzák.

Értékelés: 5.0 pont

H. Jordáki Zsuzsa ezért az értékelésért 50 Hűségpontot kapott.

2010. nov. 17. 23:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Ismételten elmondom,h elolvastam az oldalt,amit belinkeltem,mi több,még az értékeléseket is...
2010. nov. 17. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!