Szerintetek ennek a sátornak van külön bejárata, v csak az alagúton keresztül lehet bemenni?
Az oldalon talált leírás szerint 18 hónapos kortól ajánlják!
A vevői értékelések között talált írás szerint a sátor, és az alagút elválasztható, külön-külön is használható.
Nem olvastad el amit linkeltél?
Szia!
Nekünk hasonló van, de nem pont ilyen. Az alagutat bele kell dugni a sátorba és belekötni. Ha kiveszed csak ott van bejárata, másik nincsen /erre a leírásban is utalnak/.
A sátor bejárata egy "ajtóval" lefedhető, ha külön használod, de fel is tekerhető.
Mi fiunk 1.5 éves volt, amikor kapta. Ő nagyon szerette külön az alagutat. Foglalkozásokon is használják, azt nem tudom pontosan mit fejleszt, de azt igen, hogy hasznos holmi/be mer menni zárt helyre/.
Én megvenném, de lehet nehéz lesz becsalni:-) Pakoljátok tele játékkal. Én pl beférek az alagútba, így sokszor beköltözünk játszani.
Szia!
Ezt a sátrat nem ismerem, de hasonló van nekünk is.
A Lányom 11 hónaposan kapta karácsonyra. Imádja, bár már 3 éves lesz. Öcsike most volt 1 éves, amióta mászni tud, szintén szereti.
Még annyit: Azt, hogy együtt, vagy külön szeretné használni, bízd rá! (nálunk sokszor csak az alagút van elővéve)
Az oldalról, amit linkeltél:
Értékelte: H. Jordáki Zsuzsa - 2010-09-15 09:57:41- H. Jordáki Zsuzsa értékelései
Tartós, színes, jó minőségű termék.
Azóta van egy 10 hónapos babánk is, és a 3 évessel együtt még mindig nyúzzák.
Értékelés: 5.0 pont
H. Jordáki Zsuzsa ezért az értékelésért 50 Hűségpontot kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!