Milyen időközönként vesztek ruhákat a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Az én kislányom 15hós,de másfél 2 havonta kell vennem ruhákat....nőnek mint a gomba!!! :)2010. nov. 16. 18:12
1/3 anonim válasza:
Én igyekszem folyamatosan bővíteni a ruhatárat, mert ha egyszerre kellene megvenni egy-egy méretből egy egész idényre valót, akkor iszonyúan sokra jönne ki. Így aztán amikor látok valamit, ami szép is, jó is és az ára se vészes, megveszem. 4 gyereknél másképp nem is menne :)
2/3 anonim válasza:
az én fiam 6 hónapos és mi is másfél-2 havonta vesszük a ruhákat neki!Igen nőnek ám rendesen:D most legutóbb 1 hónap alatt 3 cm :D magas babánk lesz!:D
3/3 anonim válasza:
Én kopkop elég ha meleg időre meg hidegre vásárolok...
A páromra ütött a kicsi. A családja magas nyúlánk, vékony, de gyereknek kis hobbitok, 16hónapos a fiam és 80cm. Eddig azokat a ruhákat simán tudta hordani amiket 5hónaposan kapott(68as rugik a pizsik). Most vettem rá teljes ruhatárat 80-86os méretben, és a 80as nadrágokból kiesik, fel kell hajtani belőlük, szóval hacsak nem ugrik meg nagyon, akkor megint fél évig nem kell rá vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!