Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos a kisfiam miért...

4 hónapos a kisfiam miért változó a felkelési ideje éjszaka?

Figyelt kérdés

18 óra felé szoktuk megfürdetni,utána eszik,és ha kaja után elalszik akkor 21 órakor felkeltem kajálni,hogy éjszaka ne keljen fel olyan hamar (este szopit kap,de napközben már hozzátáplálok),de ennek ellenére is van,hogy éjszaka 1 valamikkor 3-kor,valamikkor 4-kor és utána 6-7-kor kel fel.

(általában 2-szer kel fel amit irtam valamelyik órában,meg másodszor 6-7 óra körül.De mítől függhet,hogy valamikkor nagyon hamar fel kell?

2009. jan. 12. 06:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy.A lányom a 21-es evés után kelt 24-kor, majd kb. 3-kor, majd hatkor, de ma például negyed hatkor már követelte a hajnalit.:)Én sokáig mértem, és szerintem attól függ, mennyit evett.
2009. jan. 12. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!