Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám elérni hogy 3,5...

Hogyan tudnám elérni hogy 3,5 hós babám ne keljen 3 óránként éjjel? Valamivel tovább is aludhatna.

Figyelt kérdés
Lefekvés előtt tápszert kap, de nem nyomja el. A következő kelésnél is már tápszert kap, de még az sem nyomja el. próbáltam vizet dugni a szájába mikor megébredt, de egyből éberebb lett, rájött az átverésra. próbáltam hasra tenni, de csak 1x-2x vált be. Nincs több ötletem. És baromi fáradt vagyok már. Nappal már inkább 4 óránként eszik
2010. nov. 16. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nappal lefoglalod? Hol alszik? Vannak természetes zajok körülötte? Mert ha el van szigetelve napközben, lehet, hogy még felcseréli a nappalt az éjszakára. Mi így jártunk az első fiunkkal. Most a kisebbik (3 hós) kint van napközben a nappaliban egy járókában alszik, van hintája, imádja és nagyokat játszunk (ő ált 2-3 óránként eszik, de van, hogy gyakrabban) és az esti fürdés után követeli, hogy letegyem az ágyába aludni egy rendeset. Már egy hete 7 órákat alszik, ma meg 8-at aludt. Jártok vele sétálni, vásárolni? Mert ezek az ingerek is ébren tartják, és estére jobban elfárad. Drukk, hogy mielőbb aludjon jól :)
2010. nov. 16. 08:50
 2/5 A kérdező kommentje:
nappal délelőtt kb. 1-2 órát alszik összesen, fent nem akar aludni, legfeljebb a hintájában, azátn megyünk le,és kocsiban alszik többet. Járókánk nincs, az ágyában nincs napközben mert nincs el benne, ha fent van, vagy hintázik, vagy a szőnyegén van, vagy én mókázok vele. Délután lent többet alszik, ha már fent van két órát aludnia kell mert nyúgös lesz nagyon. Úgyhogy még estefelé is leviszem aludni egy órát. Kb 4-5 kor eszik, aztán le, 6-fél7 kor felhozom és fél 8-is fent van, addigra el is álmosodik, fürdés, vacsi, és ő is követeli hogy tegyem már le. És elég hamar el is alszik, csak hát éjjel meg kel három óránként. Aztán szopi közben visszaalszik, csak hát az én alvásom így nem sokat ér.
2010. nov. 16. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem majd magától fog "átállni".

nekem is 3,5 hónapos lasan a lányom, de ő már átalussza az éjszakát. igaz én keltem őt mert még picike, 2 hónappal hamarabb született, s vannak neki pocak gondjai. igy hogy elkerüljük a habzsolást kewltem őt. éjszaka bealudtam, igy csak fél négykor keltettem őt, de addig aludt 21-től. aztán meg orditott az éhségtől.

Elhiszem hogy fárasztó, az én lányom magától állt át erre.

jó egészséget nektek

2010. nov. 16. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez sajnos együtt jár a gyerekkel. van olyan gyerek aki még 1,5 évesen is kel éjszaka. Amikor érett lesz arra,h aludjon akkor fog. Esetleg váltsatok tápszert, de mindenképp kitartás!

Napközben amikor alszik feküdj le te is aludni, mást nem igazán tudsz tenni.

2010. nov. 16. 14:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Ettől tartottam én is,hogynincs megoldás. De mint írtam napközbennem tudok lefeküdni mert szinte csak lent alszik a kocsiban, ott meg nehéz lenne ledőlni mellé. :)
2010. nov. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!