Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak 8 hónapos...

Mit csináljak 8 hónapos fiammal, hogy aludjon éjjel rendesen?

Figyelt kérdés

4 hónapja minden éjjel 4x 5x ébred.Van,hogy többször.az alsó 2 foga kibújt neki,igaz jönnek a felsök.Rág is mindent......

Egész nap eszik rendesen,be is vacsorázik.Alvás elött még szopik.Azt ne mondjátok hogy hagyjam sírni,mert van egy 2,5 éves növére,öt is felverné éjjel.....Már próbáltam vibocul kúpot,semmi hatása.Fáradt vagyok,türelmetlen.....

2010. nov. 16. 06:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy én nem választ írok, de nekünk ugyan ez van, csak az én babám 6 hónapos, és az alsó kettő kibújt már neki, tegnap a jobb felső is kibújt,most jön mellette, de én már kivagyok, ja és ez megy 2 hónapja, és persze nappal is csak keveset alszik!
2010. nov. 16. 07:36
 2/6 A kérdező kommentje:

A fiam is 2 hete napi 1x alszik akkor is csak 1,5 órát.Ma 3/4 6 tól fennt vannak mindketten.Èjjel ismét borzalom volt.4x ébredt,1/5 töl pedig fél óránként......

A lányom 18 hós korától alszik át.Azért ö ennyire nem volt,mint a fiam.

2010. nov. 16. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyenkor következett az együttalvás. A szopiba hamar bealudtunk mindketten, észre sem vettem, hogy hányszor eszik egy éjjel. Az állandó kiságyhoz mászkálástól én is hulla voltam egy idő után. Ha apuka is partner a dologban és te sem idegenkedsz tőle meg lehet próbálni.

Nem mondom, hogy ez a tuti megoldás, de nekem szimpatikusabb, mint a sírni hagyásos trenírozás.

2010. nov. 16. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Megoldást én sem tudok mondani neked sajnos. Nálunk is ugyan ez a helyzet, immár 3 hónapja. Már kipróbáltam én is a kúpot, a Sedatif Pc-t is, de egyik sem használt. :(

Egyedül az használt, amikor beteg volt és éjszakára Germicid C lázkúpot kellett adnom, na akkor aludt estétől reggelig.

De ez nem megoldás, mert az egészséges babámat nem fogom lázkúppal nyomni csak azért hogy aludjon.

Mi is nagyon fáradtak vagyunk, mert van olyan éjszaka, amikor 2x is felébred és 1,5 óra cirkusz után tudjuk csak visszaaltatni. Kitartás, kedves sorstárs. Talán újra eljön az a nap, amikor végig alusszák az éjszakát!

2010. nov. 16. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg homeopátiás szer:chamomilla vulgaris .Úgy vettem észre,hogy jó.Adhatsz belőle naponta többször,egyszerre 5 golyócskát törve.
2010. nov. 16. 08:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Próbáltunk eggyütt aludni.A fiammal nem lehet.Ö ugyan úgy ébred és nem akar vissza aludni.Ìgy visszament a saját ágyába.A lányommal ez bevállt,da fiammal nem.
2010. nov. 16. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!