Más 5 és fél hónapos is csinál ilyet? Pár napja tisztára agresszív lett a lányom, úgy sikongat és kiabál, mintha mérges lenne, olyan erőlködve, agresszívan. Csinálja kézben is, csinálja akkor is, ha az ágyon fekszik és a plafonnak dumál.
Figyelt kérdés
Nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós baba amúgy. Lehet a fogzástól, mert szintén pár napja törte át egyik fogacskája az ínyét, másik is nagyon domborodik.
Arra gondultunk, lehet agya már előbb jár, mint teste, és valamit szeretne elérni, megfogni stb, amit épp nem tud, és ettől bepipul.
2009. jan. 11. 19:48
1/4 anonim válasza:
Én is hasonló viselkedést vettem észre az akkor 4,5 hós kisfiamnál. Tisztára olyan lett, mint egy méregzsák :-) Most 9 hós és gyakran tapasztalom, hogy ha nem az van amit ő szeretne, kezdődik a mérgelődés. Akaratos kis ember lett :-) Nehéz elhinni, de rendkívül gyorsan formálódik a babák személyisége, nem sokáig lesznek olyanok mint a kezes bárányok :-)
2/4 anonim válasza:
Nálunk is előfordul. Igyekszem őt segíteni, hogy szelídebb legyen ilyenkor. Pl. ha durván karmol belém, megfogom a kezét és simogatást csinálok a kis kezével, stb.
3/4 anonim válasza:
Szia! Az en kisfiam is szokta ezt csinalni, igaz, mar regota. Foleg olyankor mergeskedik, amikor mar faradt. Legtobbszor egy fel ora mulva alszik is mar.
4/4 anonim válasza:
Szia, az én fiam is csinálta ezt, olyannyira, hogy futottam ki vele az uzletbol. Aztán szépen kinotte kb egy hónapon belul, aztán már csak akkor, ha nagyon fájt a foga. Szerintem most fedezi fel a hangját és meg akarja mutatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!