Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem korai még? Kisfiam 17...

Nem korai még? Kisfiam 17 hónapos és annyira ügyesen épiti az épitőkockákat! Nagyon érdekli de én úgy hallottam hogy később tudják már ilyen szépen épiteni!

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Szia.lehet hogy nem úgy értetted ahogy sokan itt gondolják,de te se gondolhatod komolyan,hogy baj lehet?Miért lenne korai??én tartom dicsekvésnek,de nem érzem komolynak a kérdésed.
2010. nov. 15. 20:15
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Mit jelent, hogy annyira ügyesen épít? Mekkora kockákból? Mennyit tesz fel egymásra? Más formát is használ (kúp, henger, híd) vagy csak kockát? Nekem ez túl általános, így nem is értem.
2010. nov. 15. 20:43
 13/20 A kérdező kommentje:

Na itt aztán az anyukák nem sokat érnek! Főleg a válaszaik..... pff!!

Egy kérdésből ilyen nagy ügyet csinálni.

Eddig se sűrűn jártam ide de ezek után meg pláne..

Nem vagyok kíváncsi a sok szuperanyára :DDDD

2010. nov. 15. 20:57
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Engem nem zavar, hogy dicsekszel!

Viszont én is dicsekszem: az én kislányom 13 hónaposan 4 építőkockát rakott egymásra. Tudom, hogy nem nagy dolog, de én nagyon büszke vagyok rá!

2010. nov. 15. 21:00
 15/20 anonim ***** válasza:
43%
Az egyetlen,aki ebből nagy ügyet csinált,az te vagy.
2010. nov. 15. 21:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Akkor én is dicsekszem kicsit, kisfiam 12 hónapos, és már 3 kis fakockát is egymás tetejére tud rakni anélkül, hogy összzedőlne. :-)
2010. nov. 15. 21:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Most le leszek pontozva,de nem éreztem dicsekvésnek.Nekem is vannak dolgok amit korainak érzek a babámnál.17hónaposan már ő is épített,nem csak egymásra tette,hanem logikusan.

Én is ugy tudom,hogy késöbb tudnak építeni.

Többen azt vették ki,hogy te ezt bajnak érzed,semmi ilyen nem szerepel a kérdésedben.Egyébként megfigyeltem,amilyen az első válasz olyan lesz a többi is,nagy részben.

2010. nov. 15. 21:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Én sem igazán értem a kérdésedet, mert ha esetleg korai is, tehát nagyon ügyes a babád, akkor mi van?

Ha most mondjuk minden válaszoló azt írta volna, hogy igen korai, akkor mit csinálsz?

Elveszed tőle az építőt, hogy bevárjátok az átlagos képességű gyerekeket? :) bocs, de tényleg, akkor mit teszel?

Örülj neki, hogy ilyen ügyes, okos!!!!

Az enyém 16 hónapos, de az építőkockákat még nem építi, csak rombolja, viszont a montessori toronyra simán felpakolja a karikákat, és van hogy nagyság szerint a megfelelő sorrendben. Na most ez is korai, de ő ezt már ezért tudja, mert minden áldott reggel, amíg én rendbe szedem magam, én beteszem neki a kiságyba a tornyot, és azzal játszik.

Ezen kívül tapsol, és megmutatja a testrészeit, ugyanakkor nem beszél egy kukkot sem :)

2010. nov. 15. 23:47
 19/20 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

és nagyon szeret táncolni is, az utcán is élőzenére, és már a ritmust is érzi, a lassú nótára lassan mozog :)

2010. nov. 15. 23:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Az enyem meg auto manias. Ha betesszuk az autoba, es megkerjuk, h kapcsolja be az iranyjelzot, vilagitast, izzitsa be a GPS-t, radiot kapcsolja be, ablakfutest - siman csinalja. Olyan dolgokat fedezett fel az automba, amirol en nem is tudtam. 20 honapos:-))) Ha eleg hosszu lenne a laba, tuti elvezetni.

Ez dicsekves... Bar lehet kesobb meggyulik a bajunk vele. Kezdhetunk sporolni egy autora:-D

2010. nov. 15. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!