Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pedagógus Anyukák,2 gyerek...

Pedagógus Anyukák,2 gyerek között ti hogyan mentek vissza dolgozni?

Figyelt kérdés
Én régóta ezen gondolkodom, mert hát most van 1 (5 hó) babám, de szeretnénk később még. De közben hogyan tudok visszamenni dolgozni? Aki helyettesít, éppen, hogy beletanul, küldjék el, ameddig én max egy évre visszamegyek.
2010. nov. 15. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha határozatlan idejű szerződésed van, azaz státuszban vagy, akkor vissza kell vegyenek. Ez egyik előnye a pedagóguslétnek, máshol ugyanis vissza kell, hogy vegyenek, de nem kötelező nekik az előző pozíciódat visszaadniuk.

Ez tanáréknál viszont így van. Aki pedig helyetted van, tudja, hogy gyes-es állást kapott és ha a főnököd nem variál meg valamit, akkor igen, mennie kell :(

Az én fiam 1 éves, és nem szeretnék visszamenni a következő baba előtt. Csak szabit fogok kivenni, hogy magasabb legyen tgyás.

2010. nov. 15. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem mentem vissza a két gyerek között.

23 hónap köztük a különbség.

Ha nektek úgy jó, szerintem nyugodtan menj vissza akár 1 évre is. Én talán arra figyelnék, hogy lehetőleg tanév elejétől végéig maradjak, ne év közben lépjek le.

2010. nov. 15. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 3 éves volt, amikor visszamentem tanítani, 1 évet végigtanítottam, nyári szünetben terhes lettem, és szeptemberben már nem kezdtem el a tanévet, hanem táppénzre mentem, és most van egy 8 hónapos kisfiam.
2010. nov. 15. 17:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Csak alsós vagyok, és ismerem nálunk a szokásrendszert. A szülők is furcsán néznének, ha elkezdenék egy osztályt, aztán kalapkabát egy év után.

Mit lehet csinálni akkor? Szabit kivenni? 3 évig lehet maradni otthon a babával? Vagy kettő?

2010. nov. 15. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Napközit nem kérhetsz arra az időre?
2010. nov. 15. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!