Pedagógus Anyukák,2 gyerek között ti hogyan mentek vissza dolgozni?
Ha határozatlan idejű szerződésed van, azaz státuszban vagy, akkor vissza kell vegyenek. Ez egyik előnye a pedagóguslétnek, máshol ugyanis vissza kell, hogy vegyenek, de nem kötelező nekik az előző pozíciódat visszaadniuk.
Ez tanáréknál viszont így van. Aki pedig helyetted van, tudja, hogy gyes-es állást kapott és ha a főnököd nem variál meg valamit, akkor igen, mennie kell :(
Az én fiam 1 éves, és nem szeretnék visszamenni a következő baba előtt. Csak szabit fogok kivenni, hogy magasabb legyen tgyás.
Én nem mentem vissza a két gyerek között.
23 hónap köztük a különbség.
Ha nektek úgy jó, szerintem nyugodtan menj vissza akár 1 évre is. Én talán arra figyelnék, hogy lehetőleg tanév elejétől végéig maradjak, ne év közben lépjek le.
Csak alsós vagyok, és ismerem nálunk a szokásrendszert. A szülők is furcsán néznének, ha elkezdenék egy osztályt, aztán kalapkabát egy év után.
Mit lehet csinálni akkor? Szabit kivenni? 3 évig lehet maradni otthon a babával? Vagy kettő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!