Kriszti83 kérdése:
Két éves gyermeknek mennyi a napi alvásigénye?
Figyelt kérdés
Az én kislányom nem akar aludni napközben, hiába próbálom altatni,vannak napok, hogy reggeltől-estig aktívan pörög.2010. nov. 15. 13:11
1/4 anonim válasza:
Az én lányom is két éves.:
fél 9-től 7-ig alszik éjjel, nappal meg 2-3 órát.tehát kb. 13 órát alszik.
2/4 anonim válasza:
az enyém 2 lesz karácsonykor. ált. éjjel 10 órát alszik, nappal pedig kettőt. ő nem is bírná ki nappali alvás nélkül jelenleg. kb. reggel 6-fél7-7 körül kel, 12-12:30 körül alszik el. este 8-fél9-9 körül alszik el. tehát 12 órát alszik összesen.
3/4 anonim válasza:
Az én lányom decemberben lesz 2. Reggel 7 után kel, délben alszik el (vagy fél 1kor) kb másfél-2 órára. Este fél10-10 körül kikapcsoljuk a tv-t és elalszik. De ha mi tv-zünk 11-ig, akkor ő is. Éjjel minimum 3x felsir, minden foga kint van. Nem tudom miért. De a nappali alvást nagyon igényli. Szokott hivni a szobába és hozza a párnáját.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Szerintem is aludnia kell napközben 1-2 órát.
2010. nov. 15. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!