Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyerekülést érdemes...

Milyen gyerekülést érdemes venni 9kg,7 hónapos ülni tudó babának? Márka, ár is érdekelne.

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes 9-36 kg-ig használható gyerekülést választanod,mert ezt legalább ki tudjátok használni és nem kell 18 kg-os korába újat vásárolni. 16.000 Ft-ért már jót lehet kapni.

[link]

[link]

2010. nov. 15. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk Remi van, dönthető is, 0-18-as. 5,5 hónapos korától használjuk, most 21 hónapos, jövőévbe cserélni kell, mert kinőtte hosszra. Olyan 20.000 körül volt az ára. Nagyon szeretjük, kényelmes, ha elalszik menet közbe is könnyen lelehet hajtani.
2010. nov. 15. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmiképp se vegyél 9-36 kg valót, mert nem elég biztonságos kisebb gyereknek. Nekünk ezt szakember mondta. Én is most keresgélek, biztosan vagy Maxi Cosit vagy Römer Kinget fogok venni, mert azoknak a legjobb a töréstesztje.
2010. nov. 15. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, és 9-18 kg-osat fogunk venni.
2010. nov. 15. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Én most vettem Besafe ülést 9-18 kg. Nagyon szuper és biztonságos, na meg dönthető. Azért kíváncsi lennék a 16 ezres ülésre, amit az egyik kommentelő írt, hogy mit tud egy balesetkor.
2010. nov. 15. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:
éÉ most néztem a hétvégén az expón a Bellelli üléseket, nekem a Leonardo nagyon tetszik, az 0-18-as, ekkora babának még mindenképp dönthetőt vegyél, hiszen sokat alszik! Megnéztem a weboldalukon a törésteszteket, olasz cég, és mégis sokkal kedvezőbb áron adják mint sokan, sajnos szerintem más sok babaterméknél is a nevet kell megfizetni, és a picit olcsóbb nem biztos hogy annyival rosszabb :(
2010. nov. 15. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mennyi pénzt tudsz rászánni!
2010. nov. 15. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:

7 hónaposan ilyen gyerkeülésbe tettük át a babánkat, mert már nem fért el a holdozóban:

[link]

Ezt az ülést menetiránynak háttal is lehet rögzíteni, 0-25 kg-ig jó a babának. Szerintem se vegyél 9-36 kg-ig jó ülést, mert az túl nagy tartomány, biztonsági szempontból sem jó. Illetve én belegondoltam, hogy egy 36 kg-os gyerek kb. 10-12 éves, milyen állapotban lesz addigra az ülés?! Mondjuk mi gyakran használjuk.

2010. nov. 15. 21:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek!
2010. nov. 16. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!