Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb termék? Nuk, Mam vagy a Tommee Tippee?

Figyelt kérdés
Olvasgattam a régebbi kérdéseket és úgy láttam, hogy ezeket használják leggyakrabban a kismamik.Viszont az Avent cumisüvegekről semmi jót nem írtak.
2010. nov. 15. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Én mindenből MAM-t használok.A cumisüvegek azért tetszenek,mert azon kívül,h szétszedhetők,azért van az aljában a gumigyűrű,meg lyukak a lecsavarható alján,h ne nyeljen annyi levegőt a baba.Ezen kívül a cumi részüknek is olyan a felülete,mintha nem is gumi/szilikon lenne.

Én vettem Tommy üveget is,és amikor kellett tápszer pótlást is adnom akkor a lányom egyáltalán nem fogadta el,de a MAM-ost igen.Egy barátnőm pedig Avent-et használt,de kínszenvedés volt,mire én adtam neki egy ilyen cumit az üvegre és azzal meg simán evett:-)

Biztos másnak meg más cuccokkal vannak jó tapasztalatik,szerintem attól függ,ki mihez szokott hozzá,azt fogja dícsérni:-)

2010. nov. 15. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
NUK-ot használtunk végig mindenből (cumisüveg, cumi, puha csőrös itató), tökéletesen elégedett vagyok vele, és babám is. Megfelelő a minősége, az ára, jól tisztítható, a cumi anatómiai, és az alvócumi formája megegyezik az etetőcumi formájával.
2010. nov. 15. 10:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Én mam párti vagyok.
2010. nov. 15. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Mam játszócumikat szereti a kislányom! Mam-os cumisüveg nem jött be, de a cumija igen! Így Avent cumisüveget használ Mam cumival! Nuby itatópohárból iszik, az Avent csöpögött, Mam-ból meg nem ivott!
2010. nov. 15. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Cumisüvegből próbáltunk többfélét is, sima egyszerűtől kezdve az AVENT-ig, ám csakis a MAM-ot fogadja el a kezdetektől fogva. Cumiból kipróbáltunk többet is: MAM játszócumit, NUK cumit, AVENT cumikat, és végül a legegyszerűbb, legolcsóbb gyógyszertári cucli vált be, amilyet még én is használtam gyerekkoromban :)
2010. nov. 15. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
nekünk bevállt az avent, mondjuk első perctől ezt használjuk és szerette, nem volt semmi gond, de lehet az én fiamnak mindegy. Amugy az aventes is olyan, hogy nem nyel levegőt tőle. szerintem azért szólják le, mert drága, meg nem annyira designos. mindenesetre én szeretem, nekünk mindenünk aventes
2010. nov. 15. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenünk MAM-os.
2010. nov. 15. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Én Mam-osat és Avent-osat használtam.
2010. nov. 15. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a cumisüveg az Tommee Tippee, csak abból szeret inni, másból nem is iszik (nuk-os cumisüvegből). A játszócumiból pedig nuk-ot használunk és azt is nagyon szereti, bár abból mást még nem próbáltunk, mert ez bevált.
2010. nov. 16. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!