Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Probléma, ha hasmenéses...

Probléma, ha hasmenéses kicsim, szinte semmit nem eszik, csak iszik?

Figyelt kérdés

Múlt héten estünk túl valami vírusos nyavalyán.Még nem jött helyre teljesen, és ma reggel óta már többször volt hasmenése. De nem fogad el szinte semmit, se a főt krumplit, sem almát vagy a banánt. Most rizst főzök neki, de tartok tőle, azt sem kéri. 3 szem háztartási kekszet tudtam megetetni vele. Csak iszik-ami persze jó, de ha nincs semmi szilárd a pocijában, akkor mi fogja meg? A reggeli és esti tápszer adagot értelemszerűen nem kapja,csak a vitaminokat (béres csepp és cebion)

14,5 hós

2010. nov. 15. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:

És mit iszik? Mert ha valam icukros dolgot az még ronthat is a hasmenésen. Mi is így jártunk a lányommal. Úgy voltam vele, hogy igya csak a kubut, úgysem eszik és abban még ugye répa is van, hátha megfogja. De csak nem változott semmi. Aztán azt mondtam ,hogy csak vizet kap vagy üres teát. Egy napig "koplalt, aztán elállt a hasmenés és megjött az étvágya is. Ugyanis a cukor elkezd erjedni az üres gyomorban és emiatt még jobban megy a hasa, meg persze puffad is és ezért nincs étvágya.

Amúgy nálunk a csokis gabonapehely jöt be, ezt ette magába. Igaz ő már 2 éves volt akkor.

2010. nov. 15. 10:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Kizárólag csak vizet iszik, semmi mást. :( Előbb próbáltam egy darabka almát adni neki,de nem fogadta el :(
2010. nov. 15. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Sajnos mi elkaptuk ezt a betegséget, végigment az egész családon. A kisfiamnak még mindig megy a hasa. A dokinéni azt mondta, nem baj, ha nem eszik, az a lényeg, hogy igyon. Vettem a patikában Smecta port, az hasfogó. És Normolyt port, ez pedig pótolja az ásványi sókat, vtaminokat, tápanyagokat. A Smecta vény nélkül kapható, a másikat orvos írta fel.

Ha krumplit lebotmixerezel és felöntöd a főzőlével, hogy jó híg legyen, lehet, h. elfogadja cumisüvegből...

2010. nov. 15. 11:41
 4/4 A kérdező kommentje:
nekünk nem ajánlottak hasfogót, mert hogy akkor a vírusok sem távoznak, ürülnek. most akkor nem tudom mi van. én is ismerem amúgy a smectat, bár aligha inná meg a babám... még a répalevet sem akarta
2010. nov. 15. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!