Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 11 hetes babának naponta...

Egy 11 hetes babának naponta hányszor kell (ene) ennie?

Figyelt kérdés
Nem kevés az, ha éjszaka 7-8 (néha 9) órát kihagy két evés között, aztán nap közben is inkább 3 és fél, mint 3 óránként eszik? Örülök, ha 6 étkezés belefér a napba.
2009. jan. 11. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Annyiszor egyen ahányszor éhes....

Örülj,hogy alszik éjjel.A lányom 11 hónapos múlt,de me´g egy éjjelt sem aludtam át...

2009. jan. 11. 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam, hogy alszik is :)

Na jó, csak nehezen lehet este elaltatni. Van amikor 2-3 óra kell hozzá. Olyankor a legélénkebb, legmosolygósabb.

2009. jan. 11. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! A hatszori étkezés az pont jó egy 11 hetes babának. Eddig az enyém is hatszor evett, egyszer abból éjszaka. Most először a héten már minden éjszakát végig aludt, így most már ötször eszik. De elég neki, mert mindíg megeszi a 160ml-t. Ő most 13 hetes.
2009. jan. 11. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
a lányom 11hetes korában igény szerint szopizott és kábé naponta nyolcszor. Ha Ő elvan éjszaka úgy hoy kihagy ilyen hosszú időt szopi nélkül én nem keltené fől. Egyébként a párod gondolom este ér haza a baba örül neki ezért nem lehet elaltatni és nem is kell.. nálunk is az este az apázás időszaka mégis nyolckor mindig alszik de öttől nyolcig apázik nem altatom mert akkor nem alszik el de ha elfárad mindig elálmosodik mint írtam is nagyjából ugyanabban az időben bár ehhez kell az is hogy legyen egy állandó napirendje.
2009. jan. 12. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!