Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól vittétek "csavarogni"...

Mikortól vittétek "csavarogni" a babátokat? 1hónaposan már lehet?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a bevásárlóközpontokra, sétálni, mamához vidékre. Mi 2hetesek vagyunk most.
2010. nov. 14. 10:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én 2 hónaposan vittem csak.
2010. nov. 14. 10:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Nyári babám volt, könnyű volt rászoktatni a kinti levegőre, én már vittem talán még 1 hónapos se volt... Jó akkor még éppen nem vásárolni de mámáékhoz elsétáltunk kb 5 utcányira laknak. Jó fél óra óra volt.
2010. nov. 14. 11:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
bevásárlóközpontba még nem vinném, de sétálni simán.
2010. nov. 14. 11:14
 4/14 anonim ***** válasza:

Egy hónaposan még semmiképp sem vinném emberekkel teli, forgalmas helyre. Főleg most csomó vírus van, az összes ismerősöm elkapta a hányós-hasmenős betegséget, köztük mi is, pedig csak vásárolni járunk.

Sétálni és a nagyihoz természetesen mehettek, már most is, hiszen szép az idő. De a forgalmas helyeket kerüljétek el! Jó babázást Neked!:)

2010. nov. 14. 11:15
 5/14 anonim ***** válasza:
2 hónaposan már vittem a szüleimhez, bevásárlóközpontba még én se vinném.
2010. nov. 14. 11:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Májusi a kisfiam, és nagyon hamar vittük csavarogni. A kistesót jan. 3-ra várom, vele sokkal óvatosabbnak kell majd lennem, főleg ha bejön v.milyen influenza járvány
2010. nov. 14. 11:27
 7/14 anonim ***** válasza:
mi 4 hetesek vagyunk, ha nem fúj a szél, hanem ilyen szép idő van, 1 órácskára elmegyünk sétálni, illetve mamáékhoz is megyünk, de máshova még nem.
2010. nov. 14. 11:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Én kendőben, magam felé fordítva 6 hetes kora után simán vinném bevásárlóközpontba is akár. (babakocsiban viszont nem )
2010. nov. 14. 11:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Én babám is 2 hetes, már 1 hete járunk le sétálni (hol kenguruban, hol babakocsiban). Muszáj, mert van egy 23 hósom is. Közértben is voltunk már, a kaja nem jön fel magától.

Nem órákon át vásárolok, hanem szupergyorsan.

Nagyon szép idő van (legalább is errefele), menjetek nyugodtan sétálni.

2010. nov. 14. 13:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Erszényben már vittük 3 hetesen is. Persze nem forgalmas helyre, bevásárlóközpontba, csak sétálni, 2 hónaposan meg már kirándulni is a Bükkbe, nem is zárkóztunk be a lakásba hónapokra.
2010. nov. 14. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!