Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baja a kicsikémnek?...

Mi lehet a baja a kicsikémnek? Kb 2 hónapja hörög amikor ,pörög illetve örül, amikor meglátja az apját, meg evés után!A legrosszabbat mondjátok!

Figyelt kérdés

Mi lehet ez??

Kapott már rá antibiotikumot is mert a dokinő szerint hörghurutja volt ,nos antibiotikum után ugyan ugy hörög !

A védőnő szerint kinövik a babák 1 éves korukra.

Mert gyenge a kis gégéjük!!

Van ebben valami igazság nyugodjak meg vagy készüljek fel a legrosszabbra?

Van valakinek ilyen kis hörgős babája?

Előre is köszönöm a válaszokat ,csak irjaok kérlek!!

Üdv egy 5 hós baba anyukája

2009. jan. 10. 23:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én kisfiam 2 hónapos, ő is szokott hörögni hami után, és sírás után is. De senki nem mondta eddig, hogy gond lenne.
2009. jan. 11. 00:23
 2/19 A kérdező kommentje:

Jaj köszike de örülök!

Megnyugtattál kedves vagy!

Igen nem veszi nehezen a levegőt meg nem kapkodja ezért remélem hogy semmi komoly!

De 26 -án megyünk egészséges rendelésre és kérek a dokinőtöl beutalót a gyerek fül-orr -gégészetre!

Szerintetek rossz ötlet?

És mégegyszer naon köszike!!

2009. jan. 11. 00:31
 3/19 anonim ***** válasza:
Az én babám is hörgött, de egyszer csak elhagyta. Ha a gyerekorvos nem mond rá semmit, akkor semmi baj.
2009. jan. 11. 00:59
 4/19 A kérdező kommentje:

hát igen még semmit nem mondott mert nem halotta

meg amikor ott vagyunk az orvosnál nem csinálja, mert ugye nem pörög!!de köszike a választ

2009. jan. 11. 01:03
 5/19 anonim ***** válasza:
A hörgés olyan mint a röfögés? Mert az én lányom is állandóan röfög, mint egy édes kismalac, amikor nagyon örüp és már 9 hós. Soha nem aggódtam emiatt... kellene?
2009. jan. 11. 01:08
 6/19 A kérdező kommentje:

remélem nem is kell sggódni??

Igen olyan mintha röfögne!!

2009. jan. 11. 01:12
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én babám röfög, hörög, szörcsög és még kukorékol is, pedig ő még csak 5 hetes múlt. Eleinte a frász jött rám, de anyukám megnyugtatott, hogy ez természetes, állítólag én is ezt csináltam babaként. Minden jót!
2009. jan. 11. 07:29
 8/19 anonim ***** válasza:

Antibiotikumot????? Őrült az az orvos???? Nincs a picinek semmi baja, teljesen normális, amit csinál! Nekik még a kis gyomrukból akadálytalanul visszajön a tejcsi, bekerül a kis orrába, ettől van, de ez egyáltalán nem baj!

Nyugodj meg, semmi gond nem lesz a picivel!

2009. jan. 11. 08:28
 9/19 anonim ***** válasza:

Az én babán 7 hetes és ő is hörög, de nincs semmi baja.

Olyan mintha röfögne. Nyugi nincs semmi baj.

2009. jan. 11. 09:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja, kérlek ne csinálj bolhából elefánot, és ne tedd ki a félelmeid miatt a picit orvosi maceráknak. Gondolok itt arra, mint antibiotikum, meg amit 3 napja a barátnőm csinált: elvitte a babát a fül orr gégészetre, és ott drámázott, hogy baj lehet a babával. Erre az orvosok mi mást csináltak volna? hörgőtükrözés. Babát elaltatták, intubálták, stb. Mondanom se kell, kutya baja volt, fölöslegesen tették ki ennek a procedúrának. Azt hiszem anyaként nekünk meg kell tanulni bízni a gyermekünkben, a természetben, nem kell mindig belemagyarázni mindenbe mindent. Bocsánat ha kicsit erősen fogalmaztam, nem szeretttem volna bántó lenni! Egyszerűen csak így jöttek a szavak a szájamra. Szeresd a babád, és figyeld, milyen szépen fejlődik. Ha gond lenne, a védőnő szól, meg a doki is. Hajrá!! :)
2009. jan. 11. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!