Mivel töltitek a napot ilyen szép időben? Van egy 2 hónaposom és egy két éves ördögfiókám, de nem tudom mit csináljunk holnap.
Huu, akkor... nem tudom :))
Ha van esetleg valami furdo, oda is elmehetnetek. Olyan benti medence, meg ilyesmi. Nalunk van, s gyerekmedence is, csak kicsit draga... :)
Ha esetleg a penztarca megengedi, es ha persze van ra lehetoseg, akkor oda is elmehetnetek...
Vagy ha van valami vidampark fele...
Csak olyan picike meg a kicsi :)
Igazabol azt se tudom mit kezdenek egy 2 evessel, es egy 2 honapossal :) Plane "telen"...
Vagy nalunk a parkban szoktak lenni nenikek/bacsikak s ki lehet berelni toluk ilyen kisautokat, meg mindenfele szerkentyut, azt ugy lattam nagyon elvezik a gyerekek. A picivel pedig addig pihentek :)
En erdelyi vagyok, s itt minden mas mint nalatok, ti megis fejlettebb orszagban laktok, s biztos tobb a lehetoseg, megse tudom milyen otletet adhatnek. Pl en majd vinnem a gyerkocot babszinhazba, csak hat meg olyan kicsikek :)
Vagy szerezzetek be valahonnan papirsarkanyt, s menjetek sarkanyt eregetni :) az is biztos tetszene a 2 evesnek.
Vagy jatszohaz, vidampark, cirkusz... :) ha meg eszembe jut valami, megirom :)
Mikor megtudtam, hogy babam lesz, annyira orultem, igy elterveztem mennyi jo kis programot fogunk csinalni, mennyi mindent megmutatok, megtanitok majd neki, megismertetem vele a termeszetet... de abba nem gondoltam ugy hirtelen bele, hogy az a baba lesz meg nagyon picike is :) (Veletlen baba - nemsoka kell szulessen, 3-4 het - nem voltam felkeszulve ra, hogy jonni fog, s arra se gondoltam, hogy milyen lesz mikor picike... s ugy elterveztem, hogy majd elmegyek vele a hegyekbe, meg minden... de lattam most mekkora egy ujszulott, nehany hetes picike, s jujjj... azt hiszem tavaszig itthon ulunk :) )
Szoval nem igazan tudom mit lehetne, hogy a picike nyugton maradjon, ne zavarjon senkit, a nagyocska pedig szorakozzon, jol erezze megat... Am a vizet biztos mindketto szereti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!