1 hónaposan beraktam a kisfiamat a komp-ba, adhatok neki ott enni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 12:26
1/7 anonim válasza:
Egy hónaposan ne ragd még kompba azt a gyermeket
2/7 anonim válasza:
Elírtad, nem?
Egy hónaposan nem is tudod betenni a kompba, és mit adnál ott neki enni???
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem 1 hanem 9 hónapos.
2010. nov. 13. 12:31
4/7 anonim válasza:
adhatsz.
én mei tai-ban kötöm magamra és úgy eszik. 8 hónapos
5/7 anonim válasza:
Adni adhatsz, mondjuk én nem adnék. Hamar rákap, és utána majd csak ott akar enni. Szerintem az evés legyen állandó helyen, az etetőszékben az asztalnál. Jobb, ha azt szokja meg. Később, amikor már járni fog, nem lesz hajlandó megülni az asztalnál és rohangálhatsz utána a kajával.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Néha én is ott etetem.
Most 11 hóbapos a kisfiam
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy adhatsz. Az más kérdés, hogy én se lkapatnám rá, hogy játék közben egyen. A komp az legyen játék, az etetőszék pedig etetőszék.
Van ismerősöm aki így etetett. Semmi baja a gyereknek, csak sokszor szaladgált az anyja a kajával. ha későbbiekben is vállaod ezt a tortúrát, akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!