9hós babátok mennyit alszik napközben és mikor?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 21:01
1/7 anonim 

válasza:

Az enyém délelőtt alszik 10 óra felé egy félórát, és délután 3-4 körül egy másik félórát. Este 20-kor fekszik éjjel 1-2x szopik, reggel 6-7 körül kel.
2/7 anonim 

válasza:

Az én fiam délelőtt 9 körül egy órát, aztán ebéd után (fél 1-1) másfél-két órát. Utána általában elbóbiskol egy negyed órát vacsi után, aztán fürdés és nyolctól reggel hétig vagy nyolcig alvás.
3/7 anonim 

válasza:

9 hós kisfiam kétszer alszik egy vagy másfél órát napközben. Általában fél 11-től délig, délután kb fél 4-től 5-ig. Egy óra letérés előfordul.
Éjjel 2x ébred, sajnos már nincs elég tejem, ezért tápszert kap.
4/7 anonim 

válasza:

Mi délelőtt kb. 10-11-ig alszunk és 15-17-ig,de ez van amikor csúszik egy-egy félórát.
5/7 anonim 

válasza:

Az én kisfiam 8,5hós ő délelött 10.30-11.30,12ig délutén 4-5ig este 9-reggel 7ig alszik közben 1-2alkalommal felébred van hogy egyből visszaalszik,van m,ikor rájön ő játszana,és fél órát is fennt van.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon rendik vagytok a válaszokért,mi is ennyit alszunk azt hittem kevés.
2009. jan. 10. 21:35
7/7 anonim 

válasza:

Az én fiam 9,5 hónapos. Az éjszakát átalussza. Este 8 körül fekszik le és 7 körül kell. Délelőtt 10-től alszik kb.1,5 órát. Délután 2-3 körül szintén 1,5 órát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!