Hány napig normális ha egy 4 hónapos babának nincs kakija?

Szia!
Mi is most vagyunk 4 hónaposak, csak anytejesek, és a héten kérdeztem a védőnőt, mert 2 napig nem volt kaka. Azt mondta, hogy 72 óra után muszály produkálnia, ha házilag nem megy, orvoshoz kell menni.

Szia!
Az első válaszoló vagyok. A szilvás bébiételt azért nem javasolom, mivel csak anyatejet kapott idáig a baba, szóval nem tanácsos szilvával kezdeni. Egyébként tényleg sokmindenkitől hallottam, hogy jó! A 72 órát meg a védőnőm mondta...

adj éhgyomorra egy kis langyos cukros (nagyon édes!) világos kamillateát. Minden szó fontos.Ez a cukor itt gyógyszer.
Végbélhőmérőzés közben sokszor megjöhet az eredmény.
Ne igyál körtelevet, ne egyél olyat ami fog(csokit), de Te egyélszilvát barackot, ilyesmit.A tej miatt.

Ja bocs, csak most olvastam el rendesen.Tíz nap?!
Te hogy éreznéd magad? Hívd fel az ügyeletet, hogy várhatsz-e reggelig? Lehet elzáródott vmi.

A héten voltunk tanácsadáson, ahol mondtam, hogy 1 hete nincs kaki. A doktornő szerint ne aggódjak... de ezt már én is soknak érzem.:(
Egy választ értékelni csak az tud aki a kérdést feltette? Vagy mindenki? mert én csak most olvasom a válaszokat, és még egyiket sem értékeltem.

Mindenki tudja értékelni.
Nekem egyébként azt mondta a dokinő és a védőnő is,hogy 4-5 nap normálisnak mondható anyatejes babáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!