Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány napig normális ha egy 4...

Hány napig normális ha egy 4 hónapos babának nincs kakija?

Figyelt kérdés
Most a 10. napnál tartunk, 2 napja kapja a cukros kamillát, de semmi. (csak anyatejes)
2009. jan. 10. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%

Szia!

Mi is most vagyunk 4 hónaposak, csak anytejesek, és a héten kérdeztem a védőnőt, mert 2 napig nem volt kaka. Azt mondta, hogy 72 óra után muszály produkálnia, ha házilag nem megy, orvoshoz kell menni.

2009. jan. 10. 20:47
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Ha tíz napja nem kakilt az szerintem már nagyon sok. Jó lenne ha látná a babát az orvos. Próbálj meg neki kecskeméti szilva desszertet adni de vidd el az orvoshoz feltétlenül!!!
2009. jan. 10. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk teljesen normális, hogy négy-öt naponta van. Nem kell, hogy 72 óránként legyen, ha a baba anyatejes. Ha mégis rá kell segíteni szerintem a glicerines kúp a legjobb. A kamilla nekünk nem használt. Ja a kúpot csak ritkán szabad használni "rá lehet szokni". :) Ha nem érzi rosszul magát ne aggódj, de azért konzultálj orvossal.
2009. jan. 10. 21:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első válaszoló vagyok. A szilvás bébiételt azért nem javasolom, mivel csak anyatejet kapott idáig a baba, szóval nem tanácsos szilvával kezdeni. Egyébként tényleg sokmindenkitől hallottam, hogy jó! A 72 órát meg a védőnőm mondta...

2009. jan. 10. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

adj éhgyomorra egy kis langyos cukros (nagyon édes!) világos kamillateát. Minden szó fontos.Ez a cukor itt gyógyszer.

Végbélhőmérőzés közben sokszor megjöhet az eredmény.

Ne igyál körtelevet, ne egyél olyat ami fog(csokit), de Te egyélszilvát barackot, ilyesmit.A tej miatt.

2009. jan. 10. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
37%

Ja bocs, csak most olvastam el rendesen.Tíz nap?!

Te hogy éreznéd magad? Hívd fel az ügyeletet, hogy várhatsz-e reggelig? Lehet elzáródott vmi.

2009. jan. 10. 21:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk a frissen reszelt almaléből egy kiskanálnyi hozta meg az eredményt.
2009. jan. 10. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Csak azt szeretném tudni, hogy miért kell lepontozni??? Teljesen normális választ adtam, nem tudom mi baj van vele! Csak gondoljon már bele, hogy ha neki felnőtt létére csak 3 napig nincs széklete, akkor hogy érzi magát? Akkor egy pici csecsemő 10 nap elteltével hogy szenvedhet???
2009. jan. 11. 10:37
 9/11 A kérdező kommentje:

A héten voltunk tanácsadáson, ahol mondtam, hogy 1 hete nincs kaki. A doktornő szerint ne aggódjak... de ezt már én is soknak érzem.:(

Egy választ értékelni csak az tud aki a kérdést feltette? Vagy mindenki? mert én csak most olvasom a válaszokat, és még egyiket sem értékeltem.

2009. jan. 11. 10:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Mindenki tudja értékelni.

Nekem egyébként azt mondta a dokinő és a védőnő is,hogy 4-5 nap normálisnak mondható anyatejes babáknál.

2009. jan. 11. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!