Miért bömböl a babám a délutáni ébredések után szinte mindig? Cicin alszik el.
az enyémek is cicin aludtak el, és mikor felébredtek, akkor üvöltöttek, mikor rosszul aludtak és rájöttek, hogy a cici nincs a szájukban, mert ez volt az utolsó emlékük alvás előtt.
kicsit körülményesen fogalmaztam, remélem, azért érted :)
Aranyosak vagytok, köszi a válaszokat. Sokat kenguruzok vele, de nem tudom egésznap cipelni, 11 hónapos, 9,5 kg.
Gondoltam én is a hasfájásra, de mitől? Annyira odafigyelek a kajálásra, semmi olyat nem eszek, ami bánthatja a pocakját. Tejet nem iszom, puffasztó hüvelyeseket se (pedig jó lenne már, hiányzik), fűszeres dolgok is kilőve. Nappal az ölemben alszik el és sokszor ott is marad, mert ha le akarom tenni, felébred. De néha sikerül letenni, csak akkor sokkal kevesebbet alszik, mintha az ölemben maradt volna. Szóval, értem teljesen, amit írtok. Hát, lehet, sose fogom megtudni, mi történik ilyenkor. Azért köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!