Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cukkini, spenót és zöldborsó...

Cukkini, spenót és zöldborsó mikortól adható?

Figyelt kérdés

Az üvegen 4 hó van, de egy csomó netes táblázatban írnak cukkinire és zöldborsóra 7 hót, spenótra pedig 10-et.Most akkor hogy is van ez???

Mi 6 hósak vagyunk.

2009. jan. 10. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Cukkinit már ehet, borsót egy év után lenne optimális,mert görcsöket okozhat a babánál, spenotot 8 hós kortól.
2009. jan. 10. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lányomnak 6 hótól mondta a doki a spenótot, adtam is neki, szerette, nem okozott gondot.

Adtam neki üveges borsót is, az is ízlett neki, és azzal sem volt gondja.

Cukkinit is vettem, de azt még nem kóstoltuk.

Én karfiolt és brokkolit nem merek még adni neki.

2009. jan. 10. 18:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A karfioltól és a zöldborsótól kicsit félek a puffadás miatt, de a spenótot nem értem miért lehet csak ilyen későn adni.

2009. jan. 10. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Mi 6és fél hósak vagyunk, 4hósan kezdtük el ahozzátáplálást. A cukkinit elég korán adtam neki az első zöldségek közt volt. A cukorborsó sem okoz gondot csak a héját nem szabad beleturmixolni, át kell paszírozni elötte.

A védőnő szerint a spenótot is adhatom, az azért maradt el eddig mert olyant vásároltam véletlenül amiben zeller és tejszármazék van. De szerintem nyugodtan adhatod.

Úgy tudom hogy a spenótnál és a sóskánál arra kell odafigyelni hogy a főzőlevet ne add hozzá , teheát teljesen külön kell megfőzni.

2009. jan. 11. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!