Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Széklet kérdés tápszerpótlásos...

Széklet kérdés tápszerpótlásos babánál?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasni hogy az anyatejes babáknál nem nagy baj ha akár 4 napig is nincs székletük.tápszeresnél 2 napot írnak.de azok a babák aki anyatejet és tápszert is esznek fele fele arányban nekik hány nap az elfogadható?köszönöm
2010. nov. 12. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én babám 2,5 hónapig csak anyatejes volt. A kakilás nagyon nehezen ment, volt, hogy 6-7 napig semmi. Ezután pótolni kellett tápszerrel. Hááát, nem mondanám, hogy túl sokat javult. Általában minden 5. napon volt csak kaka. A doki azt mondta, h nem baj, ő ilyen. (míg anyatejes volt, addig legalább hígabb volt a kaki, de a tápszertől elég sűrű lett, szegénykém kínlódott vele).

Most 7 hónapos múlt, eszik főzeléket, gyümölcsöt, stb.., megoldódott a probléma!

2010. nov. 12. 14:41
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ,nekem is amíg anyatejes volt a babám addig 5 naponta volt kb,ahogy elkezdtem pótolni tápszerrrel beállt neki minden másnapra.mostmár több a tápszer mint az anyatej 4 napja nem kakilt.orvos azt mondta nem baj még de aggódom.mondjuk soha nem volt egy nagy kakis:)
2010. nov. 12. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Ha nem kínlódik, nem szenved, akkor ne izgulj!

Kislányom ha már nagyon szenvedett, akkor adtam neki kúpot, hogy megkönnyebbüljön. A doki írt fel Laevolac szirupot is, de az nálunk semmit nem használt.

4 hós korától őszilevet adtam neki, az néha segített.

Mennyi idős a babád?

2010. nov. 12. 15:08
 4/6 A kérdező kommentje:
4 hós.most kezdjük majd a hozzátáplálást,már kapott pár kanál almalevet...lehet az fogja meg?!egyszer én is adtam kúpot neki ha így marad lehet adok.
2010. nov. 12. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:

1.vok

Elképzelhető, hallottam már én is, hogy az alma magában megfogja a pocit. Én nem tudtam eldönteni, mert eleve nem volt az én kislányom sem egy nagy kakizós.

Az almát viszont imádja, tátog érte, mint egy kis fecske.

Tudom, hogy rossz, én is nagyon izgultam, hogy mikor lesz végre valami a pelusban. Remélem, mielőbb megoldódik a problémátok! :)

2010. nov. 12. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,már volt is kaki..:))
2010. nov. 12. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!