Széklet kérdés tápszerpótlásos babánál?
Az én babám 2,5 hónapig csak anyatejes volt. A kakilás nagyon nehezen ment, volt, hogy 6-7 napig semmi. Ezután pótolni kellett tápszerrel. Hááát, nem mondanám, hogy túl sokat javult. Általában minden 5. napon volt csak kaka. A doki azt mondta, h nem baj, ő ilyen. (míg anyatejes volt, addig legalább hígabb volt a kaki, de a tápszertől elég sűrű lett, szegénykém kínlódott vele).
Most 7 hónapos múlt, eszik főzeléket, gyümölcsöt, stb.., megoldódott a probléma!
1. vagyok.
Ha nem kínlódik, nem szenved, akkor ne izgulj!
Kislányom ha már nagyon szenvedett, akkor adtam neki kúpot, hogy megkönnyebbüljön. A doki írt fel Laevolac szirupot is, de az nálunk semmit nem használt.
4 hós korától őszilevet adtam neki, az néha segített.
Mennyi idős a babád?
1.vok
Elképzelhető, hallottam már én is, hogy az alma magában megfogja a pocit. Én nem tudtam eldönteni, mert eleve nem volt az én kislányom sem egy nagy kakizós.
Az almát viszont imádja, tátog érte, mint egy kis fecske.
Tudom, hogy rossz, én is nagyon izgultam, hogy mikor lesz végre valami a pelusban. Remélem, mielőbb megoldódik a problémátok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!