Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetesek vagyunk, szopizik...

7 hetesek vagyunk, szopizik es mar a 4dk napja hogy nincs szeklete, Nagy baj, mit csinalhatok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja bocs, nem előző vagyok, hanem 12:04 :-)
2010. nov. 12. 12:08
 12/15 A kérdező kommentje:
hat ugy nagyon keveset sir szerintem a hasa faj mert kozbe pukizik is,de nem erolkodik hogy kene de nem tud.Es koszonom a valaszokat!!!!!
2010. nov. 12. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
A doki is azt mondja csak, hogy egy hétig normális. Jól hasznosít.Nincs salakanyag.
2010. nov. 12. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!Mi is 7 hetesek vagyunk.Eleinte elég kevés csomagunk volt kb 2-3 naponta.Én vettem szélcsövet,párszor használtam(2-3 naponta egyszer,amikor már tényleg muszáj volt!!!!!)majd próbáltam a kamillateát,de az nem jött be,mivel megnyugtatni megnyugtatta,de csomag nem volt.Majd vettem ánizstermést.1-1,5dl forró vízzel leforrázok 1-2csipetet(több nem kell,nekem is mondták,hogy tehetek egy mokkáskanállal,de soknak találtam ezért csak csippentek a zacsiból)Ízesíteni nem kell,legalábbis én ritkán mertem cukrozni,ne szokjon a cukorra és akkor is minimálisat tettem bele. Minden nap 10-20ml megiszik a babám(többre nincs is szüksége) és azóta nem annyira hasfájós,végigalussza az éjszakát és mindennap egyszer kaka van.Pont a héten nyugtalankodtam,mert 2 napig nem volt és megcsöveztem,de utána másnap sem óhajtott magától kakilni.Ma már úgy csináltam neki a teát,hogy a vízbe egy kiskanál cukrot tettem,felforraltam és úgy öntöttem rá az ánizsmagra.Ezt nekem is tanácsolták!!!Megitattam vele 20ml evés előtt kb fél órával(hogy azért legyen a tea és a kaja közt szünet, majd következett az evés,letettem és rá 15-20 percre kb bekakilt.Mondják még az édesköményt,de attól meg a hasa fájhat Én azt azért nem mertem.

Bocs.hogy ilyen hosszan írtam,csak elmondtam,hogy nekünk mi vált be.

2010. nov. 12. 13:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja az még lemaradt,hogy mi tápszeresek vagyunk.Szóval nekünk még nehezebb a kakival a dolog.Ezért próbáltam ki ezt a teát.
2010. nov. 12. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!