Babám 4hós,egész nap ugye vele vagyok,emelett takarítok,mosok vasalok,tanulok(főzni nem főzök csak hétvégén,mert menzáról hozatom a kaját)ez igaz,és erre azt mondja a párom,hogy én egész nap itthol meresztem a pi...ám!Kiakadtam kiosztottam,hogy elegem van belőle az anyjából,abból hogy mindenki beleugat a gyereknevelésbe és még azt mondta,hogy nem is fogom úgy nevelni ahogy nekem tetszik!Mert?neveljem úgy ahogy az anyja mondja?Soha az egy őskövület nő!Na de nem is ez bántott,hanem az,hogy én ithol meresztem,mintha nekem semmi dolgom nem lenne mintha én nem érdemelnék tiszteletet,szeretetet,mintha csak egy cseléd lennék!És hiába beszélek vele,hiába vagyok kedves vele,a helyzet nem változik:(
Ha nem, vagy ha a kicsi cumisüvegből is megissza a tejet, hétvégén hagyd rá legalább egy fél napra. Lehetőleg közben mosogasson el és takarítson is ki...
2010. nov. 12. 07:41
2/30 anonim válasza:
Nálunk is voltak ezzel problémák kezdetben. De ő volt itthon szabadságon, és látta, hogy nem meresztem egész nap, hanem reggeltől-estig valamit csinálni kell, csak enni meg a WC-re ültem le. :)
Meg kellene próbálnod 1 napra (csak egy reggeltől estig tartó időszakra) lelépned otthonról (hacsak nem szoptatsz, és sehogy nem tudod megoldani a cumisüveges etetést), kiosztani neki az ukászt, mi mindent csináljon meg, és ráhagynod párodra a gyerkőcöt is. Szerintem estére rádöbbenne, hogy mennyi minden van a gyerek és a lakás körül, ami konkrétan nem pics.meresztő művelet...
2010. nov. 12. 07:41
3/30 anonim válasza:
Az előzőekkel egyetértek teljes mértékben.
2010. nov. 12. 07:44
4/30 A kérdező kommentje:
szoptatok és sajnos pont annyi van,hogy egy kajálásra kieszi ergo fejni nem tudok,de már 4hós lassan majd ehet mást is, és akkor majd itthagyom neki,de hagytam már itt 1-2órára nem bírt vele,mégse változott semmi:(
2010. nov. 12. 07:47
5/30 anonim válasza:
Panaszold el anyósnak, hogy milyen bunkó a fia. Vagy ő is azt gondolja,, hogy egész nap nem csinálsz semmi?
2010. nov. 12. 07:50
6/30 A kérdező kommentje:
Anyós is bunkó meg egy vészmadár,már 2hónaposan káposztával etette volna a kicsit,valamék nap pedig rámondta,hogy beteg a picur csak azért mert nem gagyarászott neki.Egyébként mondtam már neki tojt rá magasról,mondván,hogy a kisfia fáradt és ideges,de akkor se legyen már bunkó nem?
2010. nov. 12. 07:56
7/30 anonim válasza:
Bizony nem árt ha kicsit ő is vigyázz majd a gyerekre,vagy ha otthon van intézd ugy hogy a szoptatáson kívül csinálja ő a feladatokat.Bekakil,t,bepisilt,büfiztetni,szórakoztatni,aztán csináljon kaját,takarítson ki és kezdje elölről az egészet.Ha ő szerinte csak mereszted magad,akkor csinálja utánad ezt a meresztést.te meg pihenj addig,és majd este meglátjuk rend van e van e kaja és ellátta e rendesen a picit.A páromat azért is imádom többek közt,mert már jó párszor megjegyezte hogy minden elismerése az enyém mert nagyon sok mindenre képes vagyok és mindezt mosolyogva,ő nem lenne képes ezekre.Kicsit észre kell billenteni az ilyen pasit,de szerintem ez egyéniség kérdése is,hogy hogy áll a másik munkájához,mert ha amúgy is ilyen kötekedő,ki ha ő nem típus akkor sajnos nem sok esélyed van.
2010. nov. 12. 08:02
8/30 anonim válasza:
alapvető problémák vannak ebben a kapcsolatban, amibe érkezett ez a pici baba és tetézi a dolgokat, szegény.
egyet kell értenem az előző válaszolókkal, ott kéne neki hagyni csak egy fél napra. bár nem hiszem, hogy változna vmit.
mert szerintem alapvetően nem tisztel és nem szeret téged.
ebben az egészben anyós a hab a tortán.... ami sokat ront a helyzeten.
2010. nov. 12. 08:03
9/30 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak teljesen igaza van,de akkor mit tegyek?vágynék szeretetre,tiszteletre,vagy csak egy kedves szóra:(
2010. nov. 12. 08:09
10/30 anonim válasza:
Az en parom is azt hitte, hogy jaj de konnyu itthon a babaval. Sokszor hazajott a munkabol de nem segitett mert neki pihenni kell, lazulni a kadba stb. mert nehez napja volt. Hozzateszem nem dolgozza halara magat. Reggel 7-re megy es mar delutan 3 utan itthon van, mernok es szamitogep elott ul, tehat nem epitesz vagy tuzolto... :) Bunkozni nem bunkozott de ereztette velem, hogy mi az, hogy nekem pihenni kell. Kulfoldon elunk es itt a melohelyen az a szokas, hogy amig gyesen vagy van egy ugynevett "KIT" het amikor be mehetsz dolgozni, hogy a kolegakkal tartsd a kapcsolatot, ne szakadj el.... Ezt barmikor kiveheted es ki is fizetik, ugyhogy anyagilag nagyon jol jott nekunk. Igy a ferjem szabadsagra jott arra a hetre en meg mentem dolgozni ahogy o. Reggel 8-ra mentem, delutan 4-kor jottem. Szerintem nem kell tovabb leirnom a tortenet veget. Ekkor volt 6 honapos a kisfiam. Na, azota belatta es segit is rendesen. Egyszer egy heten van baratnos nap nekem amikro hazajon 3 utan en meg mehetek a baratnommel kavezni, fodraszhoz vagy csak csavaraogni persze estere hazamegyek es egyszer van neki is ilyen nap. Sok mas dologban is kisegit azota, olyan mintha elszegyelte volna magat, hogy azt hitte en itthon lazulok a gyerekkel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!