Hogy kell használni a cumisüveg melegítőt?
Nincs meg sajnos a használati utasítása mert kaptuk. Canpol babies a neve...Gondolom lehet benne cumisüveget tenni meg van egy kis tál a tetején...abba a bébiételt tegyem ?
És vizet is kell önteni bele ? de mennyit ? bocsi a buta kérdésért de még nem használtam ilyet!Köszönöm
hát neten semmi használhatót nem találtam eddig...
a másik h pl a tiéteket hogy kell használni ? vizet tesztek bele ? van olyan is ami víz nélkül működik?
Nekem ugyan nem ez a fajtájú van, hanem Momert. De a legtöbb úgy működik, hogy vizet kell beletenni, amit felmelegít, ezáltal lesz meleg a bele helyezett bébiétel vagy cumisüveg is. Szerintem is keress rá a neten... Ez lenne az? [link]
A momertet egyébként én úgy szoktam használni, hogy a cumisüveget a bele helyezhető kis betét nélkül (mert az üveg kilóg annyira a melegítőből, hogy ki lehessen venni kézzel), de a bébiételes üvegeket a belehelyezhető betéttel együtt, mert csak azzal lehet kiemelni a melegítőből, anélkül eléggé belesüllyed.
Remélem érthető volt, amit leírtam.
Igen érthető volt :) köszönöm...
hát legalább tudom hogy az bébiétel kiemelő :)...eddig nem értettem miért van ott.
Momertes vagyok. Még annyit elfelejtettem írni, hogy amikor egy szállodában, mikró nélkül voltunk, és a melegítőt használtam tápi készítéshez, akkor én úgy csináltam, hogy beleállítottam a cumisüveget (benne a tápihoz szükséges vízzel) a száraz cumisüveg-melegítőbe, és utána öntöttem bele melegítőbe a cumisüveg mellé a szükséges vizet, pont annyit, hogy az üvegben lévő vízig érjen, így melegíti meg a legjobban.
Előtte többször jártam úgy, hogy beleöntöttem egy kis vizet a melegítőbe, beleállítottam az üveget, és kinyomta a cumisüveg súlya a vizet belőle, mert mégis túl sokat raktam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!