Mivel kötitek le a figyelmét egy hét hetes babának?
Figyelt kérdés
A lányom sokat van fent napközben, de csak nagyon rövid ideig lehet lekötni a figyelmét, egy ideig nézegeti a játszószőnyeget, aztán a körforgót, aztán sétálok is vele, mert igazából csak függőleges helyzetben szeret. Néha már nagyon álmos, de nem tudom elaltatni. Magától nem alszik el. Éjjel viszont jól alszik 7 órákat. De nappal azért nekem is kellene csinálnom ezt-azt, de nem tudok , mert ha ott hagyom sír. Mi lesz ha jön az anyás korszak hét hó körül?2009. jan. 10. 14:49
1/4 anonim válasza:
Még nagyon kicsi. Sok kisbaba viselkedik hasonlóan ebben a korban. Megváltozik kb három hónapos kora körül. Addig szerintem nem tehetsz sok mindent. Majd könnyebb lesz, nyugi!
2/4 anonim válasza:
Én kb fél óránként más helyre tettem. volt a kiságyban a forgó alatt, a pelenkázón a babatornáztató alatt és a hordozóban, amire kötöttem fel plüss játékokat. Ő még olyna kicsi, nem kéne tartogatni, nem tesz jót a hátának. Hordozóban viheted magaddal a lakás más pontjára is.
3/4 anonim válasza:
Én ha nyügösebb mindig a melkasomon altatom el, azt nagyon szereti.Ha nagyon álmos elég ha a pociját simogatom, vagy apukája a lábait szokta ringatni. Próbálkozz mi jön be nálatok. Ha vasalok magam elé rakom az ágyon és közben énekelgetek neki. 6hetes a picikénk
4/4 anonim válasza:
Szia nekunk az valt be mind a mai napig hogy rateszem az agyunkra ugy hogy en is odaferjek.aztan a kovetkezot teszem elkezdem neki mutogatni az ujjaim mozgatom szamolok neki hogy 1 megertett a megy kettom csipke bokro vesszo ,3 te vagy az en parom ,4 te kis legeny hova megy es 5 megerett a tok es ugy nyitogatom az ujjaimat nagyon elvezi annyira figyeli hogy kb 10 perc es bele is farad es elcsucsuzik korbeteszem parnakkal .
most lesz 5 honapos es 7 hetes kora ota imadja minden nap szamolni kell neki, ha meg nagyon nyugos es sir ez valahogy csodakra kepes .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!