Nem iagzán, c-vitamin cseppet is csak akkor ha beteg.
Sok gyümölcs.
2010. nov. 11. 13:55
2/11 anonim válasza:
Enyém most lesz két éves pár napon belül. Eddig csak Cebiont kapott, azt is csak télen. Eszik gyümölcsöt, zöldséget is. Most életében először vettem neki Multi Kid + vas vitamint, plusz újra kapja a D- vitamint. Én ennél többet feleslegesnek tartok.
2010. nov. 11. 13:57
3/11 anonim válasza:
Nem. És én még cebiont sem adok. A sok friss levegő sokkal többet ér!
Lassan 3 éves lesz már.
2010. nov. 11. 14:17
4/11 anonim válasza:
2. vagyok. Mi naponta kb. 4 órát vagyunk kint. :)
2010. nov. 11. 14:18
5/11 anonim válasza:
2 hónapja múlt a lányom 2 éves és nem kap semmiféle vitaminkészítményt. Sokat van levegőn, normálisan etetem (rengeteg saját zöldség és gyümölcs, nem multiból vett...). Eddig (kopp-kopp) még soha nem volt beteg, pedig 3 nagy tesó és azok barátai hordják haza a bacikat...
2010. nov. 11. 14:36
6/11 anonim válasza:
13:55
Sokat vagyunk levgőn 8udvar, séta, játszótér), járunk kirándulni, túrázni.
Nem öltöztetem agyon, múlt héten a mjdenm 20 fokban nem adtam rá télikabátot és sapkát, mint sajnos sokan, ahogy a játszótéren elnéztem.
2010. nov. 11. 14:40
7/11 anonim válasza:
2. vagyok. Jaj, ezen a túlöltöztetésen én is kivagyok akadva. Most vannak a gyerekek kint a játszótéren télikabát, sapka + sál, vastag magasszárú cipő. Na jó, a sapka meg a cipő még ok... De a télikabát meg a sál? És közben rohangásznak. Én is rétegesen öltöztetem, több vékony réteg inkább, rá egy polár őszi kiskabát, harisnyanadrágot még nem vettünk fel idén. :)
2010. nov. 11. 14:42
8/11 anonim válasza:
Még Cebiont se adok, nem bírja a gyomra!
2010. nov. 11. 14:47
9/11 anonim válasza:
ma 14:42 nak
ja anyuka egy szál felsőben és mellényben, a gyerek (kb 1 éves lehetett) ül a hintában jó vastag téli anorákban, sapkában...
legszívesebben rádatam volna nőre egy irhabundát:-(((
meg 2-3 éves gyerekek- a tényleg majdnem 20 fokban, olyan igazán vastag téli sapkában
nem azt nézik, hány fok van, henm milyen hónap, hú november, akkor jól fel kell ám öltöztetni gyereket, meg ne fázzon
2010. nov. 11. 14:52
10/11 anonim válasza:
Hát ja. Ezzel sokkal rosszabbat tesznek a gyereknek. :(
Londonban amúgy meg pont az ellentéte.. kint van a gyerekek dereka meg köldöke, és némelyiken zokni sincs ... és nem egy ilyet láttam mostanában. Na az se normális sztem.. de érdekes módon azt olvastam, hogy egészségesebbek ezek a gyerkek, mint a túlöltöztetett, túlféltett társaik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!