Mennyi d-vitemint kell ennie 1 babának naponta?
Figyelt kérdés
minden mást ír. tápszeres, eszik tejpépet is, és kap cseppet. napi 1-et. nem tudom, hogy mennyit kell bevinni a szervezetébe naponta.2009. jan. 10. 10:01
2/4 anonim 

válasza:

Nekem a doktornő mondta, hogy 2 csepp/nap. De a kislányom 36 hétre született. Napi 1-2 csepp kell szerintem...Egyébként minden ismerősöm napi 1 cseppet ad. Bár úgyis annyit hasznosít, amennyi neki kell. A kutacsát nézte a doktornő és onnan állapította meg.
3/4 A kérdező kommentje:
akkor így folytatom, köszi:)
2009. jan. 10. 10:17
4/4 anonim 

válasza:

Az én kisfiam a 35. hétre született, kizárólag anyatejes és nekünk a doktornő napi 1 cseppet mondott.
Most a K-vitaminnal állunk úgy, hogy a koraszülött gondozó szerint nem havonta kell az egy ampulla (ahogy a gyerekorvos mondta), hanem hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!