Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha kiveszem a hűtőből a...

Ha kiveszem a hűtőből a joghurtot, akkor azonnal odaadhatom a babámnak? Nem fog a torka megfájdulni a hidegtől?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
De igen, sőt, a bélflórának sem tesz jót a hideg. :( 10 perccel kaja előtt vedd ki a hűtőből. Az én párom már megtanított erre és igaza is volt. :) Most is éppen melegedik az aktuális uzsi-adag a konyhaszekrényen. :)
2010. nov. 10. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz csatlakoznék, de 10 perc helyett inkább fél órát javasolnék. Érzékeny még a torkuk a piciknek és szerintem nem melegszik meg olyan nagyon 10 perc alatt hogy az számottevő lenne. Ha nagyon éhes a pici, állítsd a joghurtot langyos vízbe, úgy hamarabb melegszik és nem pusztulnak el a jótékony dolgok sem benne.
2010. nov. 10. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mindíg hidegen adom. Semmi baja sincs tőle. Mire leér a gyomrába simán megmelegszik, sőt már a szájában felmelegszik annyira hogy nem okoz gondodt.
2010. nov. 10. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:
én mindig beleteszem egy tál meleg vízbe. 2 perc alatt átlangyosodik.
2010. nov. 10. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Soha- nem szoktam melegíteni, ahogy kiveszem a hűtőből, máris eszi. Soha nem fájdult meg a gyerekeim torka emiatt... A szájában úgy is átforgatja, így mire leér a gyomrába, biztosan nem lesz hideg :)
2010. nov. 10. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
én pár mp-re bedugom a mikróba, épphogy ne legyen olyan vad hideg
2010. nov. 10. 18:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Huh, de megoszlanak a vélemények:D Köszi minden választ!
2010. nov. 10. 19:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Soha nem melegítettem egyik gyereknek sem. És még soha nem volt semmi bajuk se emiatt, se másmiatt.

Volt ismerősöm, aki kicsit meglangyította a joghurtot, a gyerek meg széjjel fosta magát tőle. (bocs)

2010. nov. 10. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!