Kisfiam teljesen lemegy spárgába! Gyakoroljuk a mászást, de inkább angol spárgázik! 8,5hónapos! Ez bajt jelent?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 14:38
1/7 anonim válasza:
Szia!
Már 4 kézlábra is áll?
Ha nem, vagy igen de szétcsúszik, akkor mutasd meg gyógytornásznak. Nálunk hipotón az egész csípőtájéka, ami miatt még 4kézlábra se tud állni.
2/7 A kérdező kommentje:
két kezét kinyomja ahogy a mászáskor kell!de pl:ülésből ha elakar "indulni" akkor inkább spárgázik mint négykézlábra áll!az baj?betegség ez a hipoton?mit csináljak?
2010. nov. 10. 14:47
3/7 anonim válasza:
nekünk volt ilyen, de hamar rájött, hogy hogyan is kell mászni.
örülj amgúgy ennek, mert biztosan nem kötöttek az izmai. (ha túl laza lenne, azt meg észre vették volna)
4/7 anonim válasza:
Ugyan dehogy baj! Mászni még akár 10 hónaposan is megtanulhat, egyáltalán nincs elkésve vele, minden gyerek más.
Amúgy meg egyszerűen nagyon hajlékony. Az én kisfiam is spárgázik egyfolytában, eszméletlen, hogy miket tud csinálni, mondjuk állítólag én is ilyen hajlékony voltam kicsi koromban.
5/7 anonim válasza:
hát kb 7 honaposan már kéne tudni mászni,eléggé levan maradva
6/7 anonim válasza:
21:26-os. Egyáltalán nincs igazad. Kedves kérdező, ne törődj vele. Gondolom a ligába rendesen jársz vele, ott a doktornő biztos észrevette volna ha baj van. Egyáltalán nincs elkésve a mászással, minden gyerek más ütemben fejlődik. Előbb utóbb az is össze fog jönni.
7/7 anonim válasza:
örülj neki! valaki több hónap szenvedés után tud lemenni:) inkább erőltesd a későbbiekben is a spárgázást, aztán irasd be valami táncra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!