Piros pöttyök vannak 2 napja a kislányom nem szervén. Mivel próbáljam meg kezelni?
Figyelt kérdés
Egyenlőre nem vinném el orvoshoz, mert múltkor beugrottam egy receptért és tele volt a váró beteg gyerekekkel. Kislányom most gyógyult meg, nem szeretném hogy megint elkapjon valamit. A sudocrem nem használ.2010. nov. 10. 11:53
1/8 anonim válasza:
Bepanthen plus és váltsatok pelenkát naponta többször vedd le róla negyed - félórákra hadd szellőzzön a bőre igy két nap alatt rendbejön majd.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a Bepanten plus szart sem ér, kipróbáltuk, amikor ugyanilyen volt kislányom nunija! Utána a sima Bepantent használtuk, és egyszeri alkalom után is sokkal szebb lett a bőre!
3/8 anonim válasza:
Szerintem mutasd meg dokinak a punciját és amennyit lehet, szellőztesd!
4/8 A kérdező kommentje:
Én canestenre gondoltam vagy gyógyszertári boraxos krémre. Csak nem tudom hányszor kell naponta bekenni. Bepanthennel szoktam kenni, csak akkor kezdtem el a sudocremet mikor bepöttyösödött.
Libero pelenkát használunk hónapok óta. Popsitörlőből tesco-s kéket vettem pár napja. Lehet, hogy az a bűnös. A zöldtől nem volt semmi baja és a kék a sensitive, illatmentes. Azt hittem az is jó lesz.
2010. nov. 10. 12:24
5/8 anonim válasza:
csak sensitive törlőkendőre esküszöm, és nekünk csak a Nivea vált be, a Pamperstől is pöttyös volt. Nekünk is voltak ilyen pöttyeink, bőrdokihoz vittem, aki kikevertetett a patikával egy krémet, 3 nap alatt elmúlt, de semmi mástól nem múlt el előtte. Nem tudom mikor voltak benne, kb 5 összetevő, de egy rész Advatan is volt benne, ami ekcémára való. Szerintem nem tudod házilag elmúlasztani, hacsak nem a törlőkendő okozta. Szerintem abból nem érdemes olcsót venni, akkor már jobb a csap alatt lemosni
6/8 A kérdező kommentje:
Általában neogranormont használok, de sajnos nem kaptam. Holnap elviszem a dokihoz.
2010. nov. 10. 13:16
7/8 anonim válasza:
canesten krém szuper, nagyon sokfajta gombára jó, mi csak ezt hasznájuk ilyenkor, az elmúlt fél évben 3X volt ilyen problémánk, minden pelnkázáskor be lehet vele kenni a nunit, és ami még fontos, szabadon hagyni a nunit egy ideig, semmiféle törlőkendőt nem szabad ilyenor használni, melegvizzel kell lesomni. Pár nap alatt el fog múlni.
8/8 anonim válasza:
utcsó vagyok, a melegvizes lemosásnál jó szárazra kell megtörölni, ezt lehagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!