22 hónaposnak karfás vagy karfa nélküli szánkót vegyek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének!2010. nov. 10. 09:08
1/4 anonim válasza:
Karfa nélkülit. vagy olyat, amin leszerelhető a karfa. ilyenlor mi már a hegyekbe jártunk szánkózni, és Apával együtt szánkóztak. Nem kellett támla.
2/4 anonim válasza:
Szia)
tavaly télen az én kicsi lányom 20 hónaposan karfa nélküli szánlón ücsörgött..
bár gyakran lepottyant róla..nem érezte magát biztonságban..
ezért inkább hason v háton fekve szánkózott..azt jobban élvezte :)
szóval karfásat vennék..
3/4 anonim válasza:
Ezen én is gondolkoztam, bár az én kisfiam még kisebb. De aztán megválaszolódott a kérdés, ugyanis karfás szánkót csak elvétve lehet kapni, helyette van szánkó + külön felszerelhető karfa. Ez így praktikusabbnak is tűnik.
4/4 anonim válasza:
Karfásat veszek a kétévesemnek. Ha jön egy bucka, legalább nem esik le róla! Én úgy gondolom, hogy beöltözve, kesztyűben, elfagyott kezekkel még nekem sem lenne egyszerű kapaszkodni. Ennek alapján mindenképpen karfásat veszek neki (persze nálunk jön a tesó, így kétszemélyeset).
Amúgy a Vaterán egészen jókat találtam (újakat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!