11,5 hónaposnak adhatok tojásos-lecsót ebédre? Vagy tojás nélküli lecsót?
hááát,én hiába adtam volna,nem fogadta el az ilyeneket..eleve 8 hónapos volt,mikor előx evett mást az anyatejen kivül,ugyhogy nálunk ezért is később eszik mindent.Ami nem baj,a kis szervezetét legalább nem terhelte meg:-)inkább később,mint hamarabb.
Én nem adnék tojást főleg,majd ha 2 éves lesz,esetleg..
első, nem arra kíváncsi a kérdező, hogy mikortól táplálsz hozzá és miért...
Kérdezőnek:nyugodtan adhatsz a babádnak, semmi baja nem lesz tőle
Elmeletileg ehet, ha mar kostolta minden alkoto elemet.
Nem szabad a tojast sem vegvonni a babatotl, mert fontos feherje forras.
Azok a babak nem kaphatjak akik allergiasak ra.
En pl allergias vagyok a tojasra es a vedonom elintezte, hogy tojas kostoltatasa a korhazba tortenjen.1 napig bent kell majd maradnunk, nehogy baj legyen.De Neki is meg kell kostolnia, mert nem biztos, hogy O is allergias.
hát paprikát még nem evett...:(
paradicsomot meg paradicsomlé formában, amikor paradicsomos-krumplit evett (kb.3x)...:(
Minden mast evett??
Akkor itt az ideje paprikat kostoltatni :) es mehet a lecso :)
jo etvagyat a fini ebedhez :)
11:10!
Mekkora ostobaság ez,honnan találtál ki ilyet,h a 15 hós védőoltás beadása idejének előtt a babáknak már ennie ""KELL"" tojást? nincs semmi összefüggés a kettő között! valamit nagyon félreértettél vagy olvastál,csak az a baj ezzel,h sok embert meg feleslegesen félrevezetsz az ilyen valótlan információval!
Inkább semmit ne írjál,mint ilyen téves kitalációt!
Védőnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!