7 hetes babám mindig egy oldalra fordítja a fejét fekvés közben, és szólt a védőnő, hogy fordítsuk a másik irányba is, mert már "elfeküdte" a fejét és nem szabályos. De hogy?
Figyelt kérdés
Amikor átfordítom azonnal visszafordítja. Vissza fog állni az eltérés?2009. jan. 9. 20:38
1/5 anonim válasza:
Az a leghatásosabb ha sokat fektszik hason ébren és az ellenkező irányba fordítja a fejét. Csörögj neki valami játékkal .
Fordítgasd mindig vissza, főleg ha már elaludt.
A domináns oldalon ne legyen semmi érdekes, fény, hang játék, semmi.
2/5 anonim válasza:
én úgy csináltam, hogy egyszer a kiságy egyik felén altattam, aztán a másik felén. így mindig a másik oldala "nyomódott" a kis fejének, és tök szabályos lett neki.
3/5 anonim válasza:
Még te nem vagy elkésve estleg próbáld ki a love nest párnát.Hátha segít.De egyébként sztem vissza fog állni.nekünk 3hónapos volt,mikor a feje hátul megnyomódott és tökre megijjedtem,de mára már szte nem is látszik.De azért forgasd neki,ha nem kel fel semmi baj nincs belőle.6hónapos baba mamája
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mi az a love nest párna, hol lehet kapni és mennyibe kerül?
2009. jan. 9. 21:22
5/5 anonim válasza:
Babymoov Love Nest fejalátét
A rossz pozicióból eredő "Lapos fejűség" ellen. Minden csecsemőnek ajánlott már az első otthon töltött naptól.
2 970 Ft.
Mi Dévény féle baba masszázsra járunk 8 hetes kora óta többek között az egy oldalon alvás miatt.Ott a gyógytornász semmi képpen nem ajánlotta a párnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!