Hány hós kórtól eszik egyedül kanállal egy baba?
13 hónapos, és én még nem erőltetem, hogy egyedül egyen. Utálom, ha úszik a kéró. Ráadásul meg sem marad nyugton az etetőszékben, általában állva etetem (odahúzok egy széket a konyhapulthoz, ő rááll a székre, én odaállok mellé, és megetetem, közben matathat a pulton). Így még mindig jobban járok, mintha ordítana, mert beleraktam az etetőszékébe...
Falatkákat már nagyon szépen egyedül is megeszi, vagy almát is a kezébe adhatok egészben, vagy bármi ilyesmit, de ha kanalat lát, csak játszik vele, ha van rajta kaja, ha nincs. Csapkod vele, odaveri, ahová csak éri, nekem meg nem hiányzik, hogy még a plafonon is kaja legyen. Majd meg fog rá érni, hogy egyedül egyen, eljön ennek is a maga ideje.
Ismerek egy családot, ahol már 6 hónaposan elkezdték az egyedül evést erőltetni, most már másfél éves a gyerek, és minden étkezés egyenlő náluk ruhacserével és komplett takarítással. Na én ezt nem csinálom, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!