Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hós kórtól eszik egyedül...

Hány hós kórtól eszik egyedül kanállal egy baba?

Figyelt kérdés
15hós a babám de még nem eszik egyedül kanállal! Gáz?? Mindent megeszik egyedül de kanállal még nem tud egyedül enni!Nektek mikor kezdte el?ÉS mennyire volt maszatos:)?
2010. nov. 9. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
13 hónaposan, de iszonyúan maszatos lesz mindig!most 14H múlt.Szerintem nem egyformán tanulnak dolgokat, az még semmit sem jelent, ha még nem eszik kanállal, majd fog.
2010. nov. 9. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
7 hós kora körül,úgy evett,hogy egy kanál volt az ő kezében egy az enyémben. 11 hónapos kora körül már egyedül evett. Igaz,hogy elég sok kaja került a földre is,és ő is maszatos volt.
2010. nov. 9. 21:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Hamar tanul mindent nagyon szerencsére:)!Az az igazság hogy nem is gyakoroltattam még vele egyáltalán! DE akkor lehet itt az ideje!!!Bizti menne neki csak így is néha úszik a konyha.Főleg ha kilöki a kezemből a levest ...
2010. nov. 9. 21:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyes:)))
2010. nov. 9. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy az a kérdés, hogy mikor eszik egyedül és nem az, h mikor fogja meg a kanalat:)Nem kell senkivel sem versenyezned, a saját tempójával megteszi ő is, de ha megkérdezel egy anyukát, az ő csemetéje biztos, h mindent jobban és gyorsabban csinált.Ez annyira tipikus.
2010. nov. 10. 00:59
 6/6 anonim ***** válasza:

13 hónapos, és én még nem erőltetem, hogy egyedül egyen. Utálom, ha úszik a kéró. Ráadásul meg sem marad nyugton az etetőszékben, általában állva etetem (odahúzok egy széket a konyhapulthoz, ő rááll a székre, én odaállok mellé, és megetetem, közben matathat a pulton). Így még mindig jobban járok, mintha ordítana, mert beleraktam az etetőszékébe...

Falatkákat már nagyon szépen egyedül is megeszi, vagy almát is a kezébe adhatok egészben, vagy bármi ilyesmit, de ha kanalat lát, csak játszik vele, ha van rajta kaja, ha nincs. Csapkod vele, odaveri, ahová csak éri, nekem meg nem hiányzik, hogy még a plafonon is kaja legyen. Majd meg fog rá érni, hogy egyedül egyen, eljön ennek is a maga ideje.

Ismerek egy családot, ahol már 6 hónaposan elkezdték az egyedül evést erőltetni, most már másfél éves a gyerek, és minden étkezés egyenlő náluk ruhacserével és komplett takarítással. Na én ezt nem csinálom, az tuti.

2010. nov. 10. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!