Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Graco Stadium duo testvérbabak...

Graco Stadium duo testvérbabakocsiról tapasztalat? Akinek kicsi a korkülönbség a két gyerkőc között?

Figyelt kérdés
Nálunk 19 hónap lesz. Februárra várjuk a kicsit. Van értelme egyáltalán testvérkocsit vennünk? (Még csak 1 hónapja jár a "nagy".)
2010. nov. 9. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Tökéletes választás,imádtam!!Csak+++++!
2010. nov. 9. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk 16 hónap a korkülönbség,mi vettünk.Én a gracot próbáltam többször is de nekem nem jön be hogy baromi nehéz,nagy,nem könnyű tolni a 2 gyerekkel,robosztus,elöl a nagynak kicsi a hely és nem lehet dönteni sem szinte(mondjuk ez minden testvérkocsinál igy van majdnem).

Viszont a kicsinek nagyon jól ki van alakitva a hátsóülés.

2010. nov. 9. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Graconk is volt tesókocsiban meg ABC design tandem light. mi egyikben megvolt hiányzott a másikból és fordítva. Egyébként minden tesókocsi nehezebb és robosztusabb az egyesekhez képest szóval mindkettő nehezebb volt, de én nem éreztem nehezen irányíthatónak. Az ABC-nek dönthető a nagytesó ülése elől de csak egyet...Igazából az én nagyom már 21 hós volt, nem aludt már el a babakocsiban szóval nem kellett a döntési funkció. Teljesen meg úgyse lehetettlehajtani.

A hátsó rész viszont csak 72 cm, ami az én lányomnak (téli baba) beöltöztetve már 3 hósan rövid volt (mondjuk hosszú baba volt).

Így jött az ismerősünk Graco-ja. Nekünk tökéletesen bejött. Sőt még hordit is adtak hozzá amit hátulra a tesó részhez be tudtunk helyezni ha mondjuk kocsival mentünk valahová. És hátul a kistesónak hosszabb a fekvőfelülete.

Én szerettem szerintem jó! Viszonylag magas kocsi (magasak vagyunk a férjemmel így szempont volt ez is) és keskeny szóval a kisboltba is befértünk vele.

2010. nov. 9. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt a típust nem ismerem. A miénk GoBabyGo. Szuper, nagyon szeretem. Könnyű irányítani, tolni és keskeny. (Én nem bántam meg, hogy megvettük.)
2010. nov. 9. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!