Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2-es tápszer bevezetését...

2-es tápszer bevezetését hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Eddig Milupa Milumil 1-est kapott reggel és este,hogyan kezdjük a 2-est?Először felesben adjam?Reggel?Vagy este?Vagy mindegy?Nem fog fájni a pocija tőle?
2009. jan. 9. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én reggel és este adom neki, az is előfordul hogy délután kap egy kisebb adagot ha nem eszik zöldséget, stb.( rá van írva a dobozra hogy kell adagolni) Hozzáteszem hogy en a hozzátáplálást 7 hónaposan kezdtem, ez is fontos hogy mikor-mit adsz neki ezen kívül… nem kérdezted meg az orvostól mikor felírta a tápszert? Nekem mindent elmagyaráztak, vagy esetleg a védőnődtől. Kicsilányom szereti, eddig még nem fájt a pocija. :-)
2009. jan. 9. 18:24
 2/4 A kérdező kommentje:
8 hónapos,de eddig volt az 1-es tápszerből,gyerekorvos azt mondja,6hós kortól nem írnak fel,így nem kérdeztem.4 hósan kezdtüka hozzátáplálást,6 hónpos korgi szopizott.Csak amiatt aggódok,mert hasfájós volt.Köszi,hogy írtál.
2009. jan. 9. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy nem írta fel.

Mi betöltött 6 hónapos korától a Milupa HA2est 6+-ost kaptuk, ezt rendszeresen felírja nekünk még most is, hó elején lesz 8 hónapos.

Az első voltam. :-)

2009. jan. 12. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Talán mert mi nem HA-st eszünk,azt nem bírtam megetetni vele:-( köszi,hogy írtál.
2009. jan. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!