Ikresek vagy többgyerekesek! Nappali alvást hogy tudnám megoldani, hogy a másik ne sírjon?
Figyelt kérdés
A babakocsiban angyon jókat tudnak aludni. De mostmár jön a hideg, ma is szakadó eső, és nem tudom mindig kitenni őket. Bent csak cicin alszanak el, és amíg az egyik cicizik, a másik ordít, ha már nagyon sír, csere, akkor az kezdi rá, akit letettem. És ez egy ördögi kör. sokszor 1-1,5 óra míg elalszanak. Az ott hagyom hadd sírjon, majd elalszik módszer se jött be, mert akkor addig sír, míg hány. 10 hónaposak.2010. nov. 9. 16:10
1/3 anonim válasza:
Ketten együtt nem tudnak szopizni?Vannak nagyon jó pózok,próbáld meg.
2/3 anonim válasza:
Vagy pedig én úgy csináltam h fekve szopizott az egyik,másikat meg elringattam babahordóban.Nem maradna már meg benne?
3/3 A kérdező kommentje:
A ketten együtt szopizást sose csináltam, nem hinném, hogy most meg tudnám, olyan nehezen fér el már egyedül is az ölemben. meg akkor le se tudnám tenni, vagy hogy emeljem fel őket egyszerre ha elaludtak? A bábihordozót már nagyon ritkán használjuk, régen elvoltak benne, mostmár nem. A babakocsi az egyetlen nappali mentségem, akármiylen az idő. VAn egy másik sportkocsink, gondoltam behozom a nappaliba, rossz időkben jó lesz bent.:)
2010. nov. 11. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!