Hogyan öltöztetitek a babát "hordozós" vásárláshoz?
Figyelt kérdés
Mit adtok a babára ebben a "gyönyörű" iddőben (a miénk egy hónapos) ha gyalog, hordozva mentek bevásárolni?2010. nov. 9. 14:26
1/3 anonim válasza:
Én (amikor még hordoztam, mert már nagyobbak) mindig felvettem apa polár pulcsiját a hordozókendőn felülre, így leginkább csak meleg sapka kellett. A babára nem adtam overált, csak maximum meleg nadrágot, vagy plusz zoknit és kardigánt. Így kevesebb réteg kellett rá, még télen is, én nagyon szerettem.
2/3 A kérdező kommentje:
De jó ötlet, nekem miért nem jutott eszembe?!:) Odáig azért eljutottam, h a kabátjaimat felpróbáltam de kettőnket nem ér be.
2010. nov. 9. 14:41
3/3 anonim válasza:
Hordozós kabátok a mamának:
Hordozós ruházat a babának:
A fiam már nagy, háton hordozom, és aszerint válogatok, hogy hová megyünk, hányszor kell öltözni-vetkőzni. Van, hogy overálba öltöztetem és úgy kötötm fel kabáton kívülre, kirándulni mindig így megyünk. Máskor a közös kabátunkban megyünk, a kabát alatt van felkötve. Megint máskor - jellemzően esőben - kabáton kívülre kötöm, és kap magára egy esőálló hordozótakarót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!