Dévény féle masszást próbált már valaki a babájával?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a fejlődésre?2009. jan. 9. 16:41
1/3 anonim válasza:
én csak amire emlékszek azt tudom irni.5éve született a hugom,27.hétre.és hozzá vitték Apuék,valami a csípőjével volt.otthon is kellett tornáztatni.ma már 5éves kis rosszcsont.
2/3 anonim válasza:
Én hordom a kisfiamat. egy hónapjra kezdtük, mert enyhe hypotóniát állapítottak meg nála. Ez izomletapadást jelent, ami miatt a fejét csak az egyik irányba fordította, és a gerince C alakban volt állandóan. Már a 3. alkalom után észrevettem a fejlődést, már mindkét irányba fordítja a fejét, és láthatóan könnyebben mozog. A tornász szerint sokkal ügyesebb lesz idővel mindenben. Nem fájdalmas neki, inkább egy kis mozgásterápiának lehet felfogni.
Neked esetleg javasolta az orvos?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem javasolta, mert hál istennek állandóan jár keze lába. 11 hetes. Csak hason nem szeret lenni. Hallottam ismerőseimtől akik elvitték hogy nagyon jó. Olyan izmok voltak ott is letapadva amirt nem is gondoltak volna. Sokkal mozgékonyabb lettek a babák. Én kiváncsiság képpen is elviszem, mert sose lehet tudni. Ártani szerintem nem ártok neki vele. Legalább állapotfelmérés is lesz.
2009. jan. 10. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!