Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos a babám, de még nem...

5 hónapos a babám, de még nem fordul a hátáról a hasára. Oldalt fekszik, de a keze "útba" van neki. Mikor várható, hogy sikerül?

Figyelt kérdés

Nem vagyok türelmetlen, csak kíváncsi vagyok a

tapasztalatokra...

2009. jan. 9. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
az én babám 2és fél hónaposan már forgott, de van, aki csak 6 hónaposan fordul át. ez babától függ.
2009. jan. 9. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
az enyém 4 hónaposan és 1 naposan fordult hátról hasra.
2009. jan. 9. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam tegnap volt 6 hós és sikerült neki hátról hasra fordulnia. Azóta ez megy, könnyedén, mintha teljesen természetes lenne :) de ez sztem babája válogatja. Azt mondják, ha 6-7 hós korban sem forog akkor el illik látogatni a gyógytornászhoz és ő segít tippeket-trükköket mutatni. Ugyanakkor ha már oldalra fordul a manód, akkor sztem napok kérdése akár és sikerülni fog :) nekem is előbb oldalt feküldt - hetekig, és lám tegnap rájött mit kell csinálnia :) Jó babázást!
2009. jan. 9. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 2 hósan oldalra fordult.Sokáig próbált oda-vissza is,de neki is útban volt a keze.Én ilyenkor segítettem neki a gyakorlásban,majd kb 4 hó körül 1 délután 1 órás pihenő után egyszer csak elkezdet forogni oda-vissza.Utána már nem volt megállás.
2009. jan. 9. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Babám 3 hós és simán átfordul hátrol hasra akár többször is.
2009. jan. 9. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Babám 11-én lesz 5 hós. Hátról az oldalára már 2 hónapja fordul, de azóta semmi. Mármint nem fordul hasra csak hátracsapja a fejecskéjét, így mindent lát.

Hasról hátra meg most jan 4-én fordult először.

2009. jan. 9. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!