Használtátok már a pampers premium care pelenkát?
Figyelt kérdés
vélemény?2010. nov. 8. 20:13
11/15 anonim válasza:
Nálunk iszonyat allergiát váltott ki!
12/15 A kérdező kommentje:
én megmondom öszintn tegnap vettem, nekünk már nagyobb a baba. és ájszaka nagyon jol birta, csak tapitásra olyan durva meg vékony. ugy reklámozzák hogy a legpuhább pelenka, ezért kérdeztem a véleményeket.
2010. nov. 9. 08:39
13/15 anonim válasza:
teljesen véletlenül vásároltam egy csomaggal...(nem volt más az üzletben)semmi bajom vele, de maradok az active babynél (ahol most élünk ez elérhetőbb)
14/15 anonim válasza:
Ez volt az egyetlen Pampers, amit kipróbáltam, de soha többet nem veszek. A kevés kaki és pisi is kifolyt belőle szinte minden alkalommal, pedig a méret is pont jó volt. Igazából ez volt az egyetlen pelenka a sok kipróbált közül, ami egyáltalán nem vált be.
15/15 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem sem jött be. A kórházban ezt kaptuk, soha nem tapasztaltam vele problémát. DE most 7 hetes a kislányom és 2es méretűt vettünk , állandóan nyirkos a pelenka külső felülete sőt a ruháján is tapasztalom ezt. Nem folyik ki, de a pelenka egész felületén érezhető ez a nyirkosság. Úgyh nem is értem talán csak ez a csomag gyártási hibás ?!?!Visszatérünk a kékhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!