Használtátok már a pampers premium care pelenkát?
nekem nagyon bejött, és nem vettem észre, hogy jobban visszaengedné a bőrhöz a pisit.
szerintem a legjobb pelus, utána az active baby.
próbáld ki, megéri szerintem.
Szia, én használom, de úgy, hogy éjszakára premium care-t használok, mert a fiam - 3 hós - csak egyszer kel fel, ezért olyan pelus kell, ami jól bírja a pisit-kakit. Nappalra a jóval olcsóbb sleep&play-t használom, az a tescoban csak 1999,-, így egy csomag pelenkán tudok spórolni 2300-2400,-Ft-ot. Így megvan mellé a törlő és a popsikenőcs is ugyanannyi pénzből, mintha két csomag premium care-t használnék.
A premium care egyébként nagyon bevált éjjelre, én csak az anyagiak miatt nem tudok használni nappalra is. Viszont a slepp&play-jel sincs semmi bajom, teljesen ugyan olyan, mint az active baby, csak nem gumis a dereka. Ha kicsi a babád, próbáld ki szerintem, ha már nagyobb lesz és mozgolódik én sem fogom már az utóbbit használni, mert el fog csúszkálni, de most így gazdaságos és ideális a kettőt kombinálnom.
Mi csak azt tudjuk használjuk, valóban jól szívja a nedvességet.
Nagyon sokfélét próbáltunk, de kiütéses lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!