Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kezelted azt a helyzetet,...

Hogy kezelted azt a helyzetet, ha csúszó-mászó babád utánadmászott a padlócsempére?

Figyelt kérdés
Az én 9 hónaposom állandóan a padlócsempén kúszik a konyhában meg az előszobában. Mindíg visszateszem a szőnyegre, de nem sokáig tart:S Félek, hogy felfázik. Egyébként meleg van, nem nagyon lehet felöltöztetni, mert beizzad...
2010. nov. 8. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

sehogy.

egyiknek sem lett semmi baja tőle, felfázni meg nem fog

2010. nov. 8. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
11%
Azért ne engedd be a konyhába, mert leejtheted a kést-tányért, elcsúszhatsz stb, nem kell, hogy ott legyen a baba.
2010. nov. 8. 18:43
 13/18 A kérdező kommentje:
ha majd mászik, nem fogok ekkora dolgot csinálni belőle, de most még csak kúszik, mint egy kommandós, és az egész hasa lent van a hideg csempén. Nekem fázik a hasam, ha ránézek. Ha ülne, nem lenne gond, elég vastag a pelus, de ő szó szerint kúszik.
2010. nov. 8. 19:03
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát én sem engedtem ki a konyhába a gyereket,az előszobába sem,ahol hideg a padló.Ott ok,ahol a konyha a családi élet legfőbb színtere,de nálunk nem az.Megfőzök és kész,húzok be.Én akárhányszor megfogtam a hasukat,mikor néha kicsúsztak ezekre a helyekre,jég hideg volt.2 nagy szoba van nekik összenyitva,ott kóbinálhatnak kedvükre.Képtelen lennék úgy főzni,hogy csúszik mászik a baba a lábam alatt,felkapaszkodik a gáztűzhelyre,ahol forr az étel(hiába h nem éri el),trutyis a kezem,ha hirtelen kellenék,meg sem tudnám fogni,v trutyisan,pl.húsleves kézzel tenném.Védőnőm kislányának a karja összevissza égett,mert egyszer egy ilyen balszerencse folytán magára rántotta a gyerek a kaját.Etetőszékben nem maradnak meg sokáig,járóka nem fér el.Nekem ez fóbiám,lehet érte lepontozni.
2010. nov. 8. 19:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Én sem engedem a konyhába ha főzök. Bármikor leborulhat, lecsúszhat a tűzhelyről az edény, forró vízzel, olajjal....Láttam én gyerekkoromban az osztálytársam karját és mellkasát akire egy ilyen alkalommal véletlenül ráborult egy fazék forróvíz. Hát én ennek még csak esélyt sem adok! Olyankor a konyha TABU! Egyébként a járólapon ha kúszik-mászik nem fog felfázni. Harisnyát adj rá a naci alá, de a pelenka elég jól szigetel.
2010. nov. 8. 20:10
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

És akinek amerikai konyhás, tehát egybe nappali-konyhás kérója van, az mit csináljon? Lője fejbe magát?

Csak akkor főzök, amikor ő alszik, ilyen rohadt egyszerű.

2010. nov. 8. 20:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem kell fejbe lőni magad,nem így kell erre reagálni..konyha tipustól (is) függ az ilyesmi.Az amerikai konyha,v akár egy zárt,de nagyobb konyha teljesen megfelel arra,h veled legyen a baba,akár szabadon,akár járókában.De egy zárt terű kicsi konyha,ahol lépten-nyomon a gyerekben bukdácsol az ember,az más tészta,nem is igen áttekinthető.
2010. nov. 8. 20:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Ettől nem fog felfázni:)

Nálunk 20,5 fok van nappal. A gyerekek folyton jönnek utánam a folyosóra, konyhába, fürdőbe, mindenhova. Semmi bajuk nincsen, nem is volt. A pici még csak kúszik, hasal, de nem vettem még észre rajta, hogy zavarná a járólap.

2010. nov. 8. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!