Melyik név lenne a legszebb?
Figyelt kérdés
Vezetéknév Ablonczy. Még nem tudjuk a nemét.
fiú nevek: Gyula, György, Miklós, László, Ottó
lány nevek: Heléna, Ilona, Réka, Magdaléna
febr. 8. 12:02
21/24 anonim 

válasza:

Fiúnevek közül bármelyik megy a vezetéknévhez, mondjuk az Ottó nekem nem tetszik, de ez egyéni ízlés kérdése, mostanában kezd megint népszerűbb lenni.
Lánynevek közül nekem csak a Réka hangzik jól vele, a többivel egy kicsit hosszú, Magdalénával egyenesen nyakatekert, az Ilona esetében pedig üti egymást az y-I egymás után kimondva.
22/24 anonim 

válasza:

Most olvasom, hogy a nagyobbik gyerek Magda Veronika: ilyen esetben még egy érv a Magdaléna és a Magdolna ellen is. Azért ne hívják már majdnem ugyanúgy a hugit. (Előző voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!