Mit adjak 8 hós babámnak vacsira a szopi előtt?
Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 11:57
1/11 anonim 

válasza:

Én ugyanazt a főzeléket szoktam,amit ebédre is eszik.
2/11 anonim 

válasza:

pl tejpépet, de ha van foga akkor kenyeret valamivel
3/11 anonim 

válasza:

Szia!
Én tejpépet adok neki és nagyon szereti. Több ízű van itthon és mindig mást kap (főleg gyümölcsöset). Fürdetés előtt kapja, majd fürcsi és utána szopizik még szépen. Ja, és mi 8,5 hónaposak vagyunk.
4/11 anonim 

válasza:

Ha van tejed, akkor felesleges mű tejpéppet adni neki. A védőnők érvényben lévő ajánlása szerint sem kell szopit 1 éves kor alatt semmivel sem kiváltani, így szopi után adj neki ételt, de ne tejalapút, hisz Tőled mindent megkap ami tejes. Kislányom 11 hónapos, van nap, hogy semmit nem fogad el. Tejpépet, tápszert még nem látott.
6/11 anonim 

válasza:

A tejpép nem mű!!!És örülj neki,h ilyen szerencsés vagy,h még mindig elég a tejed.Sokan vagyunk úgy,h bármennyire akartuk,nem tudtunk neki ilyen sokáig anyatejet adni(nekem 2 gyerekem van,próbálkoztam,de bármit tettem,nem ment.Az elsőnél 6 hétig,a 2.nál 6.5 hónapig volt tejem(igaz,nem volt elég,kellett tápszer)Ezért találták ki a tejpépet,mindamellett,h hasznos és szükségük van rá,finom,és változatos ízekben kapható.
7/11 anonim 

válasza:

A kérdező szoptat. nem is értem miről beszélsz.
8/11 anonim 

válasza:

Ha figyelmesen elolvasod,én maximálisan pártolom a szoptatást.És a kérdésből NEM derül ki,h van-e elég teje,csak szoptat,vagy már mást is eszik a baba?Az is lehet,h csak bővíteni szeretné a kínálatot,ezért kérdezte,h mit adjon!.Ő a VACSORÁRA szeretne neki vmit adni.Gondolom a vacsi fürdés előtt van(nálunk is)és már az altatás előtt adom neki a "folyékony" kaját(mivel nekem már nincs tejem-SAJNOS-,ezért tápszert,vagy tejpépet)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bőven van tejem, szopit még nem váltottunk ki. Tejpépet nem szeretnék adni azért kérdeztem, hogy mit lehetne mást.Szeretném, hogy már átaludja az éjszakát.Tanácstalan vagyok.
2009. jan. 9. 17:21
10/11 anonim 

válasza:

A tejpép nem mű? Akkor természetes?:)
Mindenki szeretné, ha a babája átaludná az éjszakát, de főleg ettől van tejünk. A szoptatás nem hullik az ölbe sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!