Hét hetes babának mennyit kell aludnia napközben?
Figyelt kérdés
Éjjel rendesen alszik utoljára kb 10kor eszik és akkor 5ig alszik reggel, utána még visszaalszik kb 9ig. 10kor leteszem megint két-három óra alvás. Ezután inkább csak nyűglódés van az esti fürdésig már nem mindig tudom visszaaltatni. És akkor 10íg már nem mindig alszik. Normális ez? Olyan is van hogy délelőtt nem alszik és akkor du 4-8ig kb. Nálatok hogy van ez?2009. jan. 9. 11:57
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem teljesen normális! Mindenre van időd délelőtt! Délután meg csak a babával kell foglalkoznod! Sztem ne aggódj tök jó,hogy éjjel alszik így ki tudod magad rendesen pihenni!:)
3/5 anonim 

válasza:

Na mégegyszer! Jó béna vagyok! [link]
4/5 anonim 

válasza:

Szia!az én kisfiam hétfőn volt 6hetes, de ue a "probléma"!!!Reggel 10-11körül kel, és egész nap szinte semmit nem alszik, csak nyűglődik...egyedül nem hagyhatom!Este 8kor van a kajcsi, 10körül alszik el, és 4-5körül kel fel kajcsizi ismét. Utánna visszaalszik, és 9-10körül kel fel.
5/5 anonim 

válasza:

Az én kisfiam amikor nyüglődött ott hagytam! Lestem az ajtóból! Hallottam,hogy ez már a fáradságtól van! Tuti voltam,hogy nem éhes nem fáj a pocija akkor csak álmos lehet! Eldurzsolja magát pár perc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!