Néha köhög 2 hónapos kislányom, beteg lenne?
Figyelt kérdés
2 napja néha köhög egyet-egyet, adjak neki rá valamit? Mintha kicsit szörcsögne is, bár ez csak ma volt szopi közbe, tüsszögött egyet aztán semmi. Vagy lehet csak a tej miatt lenne? Pár hetes korába volt ilyen, akkor azt mondta a doki hogy a tej miatt van, az pár nap alatt el is múlt azóta semmi csak most ez a köhögés..
Egyébként ugyanúgy viselkedik mint eddig, mosolyog nem alszik többet se kevesebbet mint egyébként.
Várjak még vagy vigyem el dokihoz?
2009. jan. 9. 11:37
1/4 anonim 

válasza:

Semmi baja nyugi:)Félrement a nyálacska:)
A szörcsögés meg azért lehet mert tisztul a nózija ha hallod akkor esetleg megpróbálhatod kiszivni.
Üdv
2/4 anonim 

válasza:

Csatlakozni tudok.Szerintem sincs semmi baja.Ne aggodj!
Jó babázást!
3/4 anonim 

válasza:

Az én kislányom is 2 hónapos! Nekem is szokott köhögni és tüsszögni is.Az orrát pedig kétnaponta ki kell porszivózni mert mindig tele van megszáradt "fikuszal".Nálunk nagyon száraz a levegö.A doki azt mondta nem beteg ez normális...Azért kérdezz rá a dokidnál.
4/4 anonim 

válasza:

lehet hoyg száraz a levegő!! tegyél a radiátorra egy tálkába vizet vagy vegyetek hidegpárásítót! a száraz levegő nálunk is ilyen gondokat csinál és nem csak a kicsinél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!